4000 TL notebook tavsiyesi

Mr.Karahan

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar;
Yeni bir notebook almaya kadar verdim. Lakin kararsız kaldım sizlerin yardımlarıyla bu sorunu alabileceğime inanıyor ve sizlere güveniyorum.

4 bin TL'lik bir butcem var sağlam bir notebook istiyorum.
MSI GE60 ve GE70 çok dikkatimi çekti özellikle bu 2 haftadır bu notebookları araştırdım lakin işin içinden çıkamadım.
Gerekli onerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Şimdiden teşekkürler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında aklımda ASUS da bulunuyordu lakin bir kaç kişi tuşlarının çok ısındığından bahsetti. Bu sebepten dolayı ASUS'a karşı bir negatif düşünce benimsedim.
Birde notebooku alacağım bir site önerir misiniz. Vatan PC de bulunmuyor MSI.

Yanlış yönlendirmiş olmayayım fakat Asus N serisi tek fanlı diye biliyorum. Hem kalın hem de metal kasa olduğu için sorun çıkartmayabilir belki, ama yine de ısınacaktır. Bana kalırsa GE60 değil de GE62 modellerine bakın, kasası farklı ve daha yeni model. Bütçenizde Gtx 960m ekran kartlı, bulabilirseniz 6. ya da 5. nesil işlemcili, bulamazsanız 4. nesil işlemcili birşeyler bulabilirsiniz.
MSI modellerini www.sanalmarketim.com adresinde bulabilirsiniz. Ebrar Bilgisayar ya da İstanbul Bilişim'e de bakabilirsiniz.

kesinlikle ASUS alın Bende almayı planlıyorum çok güzel bilgisayar msi ge60 ve ge70 den daha iyi özellikleri bence. msi nin sadece görünüş açısından güzelliği var. benim tercihim asus.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı