4000 TL Oyun Bilgisayarı Önerisi

POTPREOSE

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Technopat, son zamanlarda notebook'umda fazlasıyla sıkıntılar yaşadım. Oyun oynamak istiyordum ama maalesef hevesim kursağımda kaldı. Sizlerden oyun kasası önerilerinizi bekliyorum, toplama olmazsa sevinirim tabi toplama önerilerinize de açığım. Şöyle göz alıcı grafikler ile ve akıcı oyun performansı sayesinde oyunun keyfini sonuna kadar çıkartmak istiyorum, bana yardımcı olursanız gerçekten sevinirim. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yeni nesil oyunları çok rahatlıkla ultra ayarlarda kaldırabilicek bir kasa istiyorum medium veya high ayarlar istemiyorum kesinlikle ultra ayarlarda kaldırıcak bir bilgisayar istiyorum artık o kadar dellendim ki parası ne ise vericem yeterki bana iyi bir deneyim sunsun.

Ozaman bunu almanı tavsıye ederım
www.vatanbilgisayar.com: EXPER GAMING INTEL CORE İ7 4790K 4 GHZ 16GB 2TB+128GB 4GB NVIDIA GTX760 WIN 8.1 - Vatan Bilgisayar

Teknopat inceleme videosu
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşım bilgi sahibi olmadan, tavsiye vermesen güzel olur.

Arama Sonuçları - Sorgulanan Kelime: 4000 | Technopat Sosyal

Senin gibi yüzlerce kişi 4000 liradan sistem tavsiyesi zaten istemiş. Birazcık araştırıp kafanda bir şeyler kurup, burada konu açman lazım. Sen herşeyi hazır beklersen zaten bu konulara yazılanlardan farklı bir bilgi gelmeyecektir.

O fiyata kurulabilecek en iyi oyun sistemi sanırım alttaki sistem. OC için de uygun.

İsterseniz ekran kartını GTX 970'e düşürüp i7 4790K işlemci ve "Gaming" serisi anakart seçebilirsiniz. i7 tercih ederseniz biraz daha performanslı ve uzun ömürlü bir PC olur ama ekran kartı bir alt model seçileceği için oyunlarda 980'e göre 7-8 FPS düşük olabilir.

İlla hazır PC istiyosan şuraya bir göz at derim. Biraz daha düşük işlemci ve GTX 970 var sistemde ama 500 TL daha uygun ve SSD, sıvı soğutma gibi artıları var.:
www.phoenix.com.tr: Phoenix Performans ve Oyun Bilgisayarları | OBLIVION SERİSİ

4000 liralık bir sistemde; gtx 980 yerine, gtx 970 tercih etmek daha avantajlı olaiblir. Gtx 970 , eğer çözünürlük 1-2 k arası ise 980 ile aynı performansı gösteriyor. 4k çözünürlük için ise işlemci dar boğaza sokacağı için 980 yerine 970 koyup , 4790 k işlemci koyulabilir. Ayrıca ssd günümüzdeki sistemlerde olmazsa olmazıdır bence mutlaka koyulmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…