4000 TL Oyun İçin Sistem

Ahmet Varol

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar güncel, RX 580'li sistem önerilerinizi beklerim. Bütçem 4000 TL'dir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam daha RX580 sistem için çok erken. MSI, EVGA, ZOTAC, XFX, gibi markaların da Ekran Kartlarını piyasaya koymaları lazım ki, hangisi daha iyi bilelim ve daha güzel bir sistem dizelim.

Hocam daha RX580 sistem için çok erken. MSI, EVGA, ZOTAC, XFX, gibi markaların da Ekran Kartlarını piyasaya koymaları lazım ki, hangisi daha iyi bilelim ve daha güzel bir sistem dizelim.

Şu an MSI, ASUS, SAPPHIRE ve GIGABYTE ekran kartlarını bulabilirsiniz internet üzerinden fakat daha XFX'inkini görmedim.

Ayrıca EVGA ve ZOTAC, AMD için ekran kartı üretmiyor.

Şu an MSI, ASUS, SAPPHIRE ve GIGABYTE ekran kartlarını bulabilirsiniz internet üzerinden fakat daha XFX'inkini görmedim.

Ayrıca EVGA ve ZOTAC, AMD için ekran kartı üretmiyor.

Ahh. Kusura bakmayın hocam yanlış bilgiden dolayı. Söyledikleriniz doğru EVGA, ZOTAC gibi markalar AMD Ekran Kartları üretmiyor. Ayrıca SAPPHIRE, GIGABYTE, MSI gibi markaların fiyatlarını vs. göremedim. ASUS gördüm. Fakat yanlış yorumdan dolayı herkesten özür diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…