4000 TL Oyuncu Sistemi Toplama

Farukturan

Hectopat
Yer
İstanbul-Trabzon
Daha fazla  

Toplam fiyat 4037 TL sizce sistem bileşenleri uyumlu mu, değiştirilmesini önerdiğiniz parçalar var mı?
Uzun süre kullanacağım bir sistem olacağı için önerileriniz çok önemli herkesin önerisini bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Nazım Paşa'nın sistemi seninkinden çok daha dengeli ve kaliteli bir sistem olmuş, umarım Vatan takıntın yoktur.
@Nazım Paşa'nın sistemi bakınca banada daha mantıklı geldi daha güçlü bir sistem.
Vatana takıntım yokta her parçayı tek tek almaktansa aynı yerden almak kolayıma geliyor ama kararımı verdim @Nazım Paşa'nın önerdiği sistemi toplayacağım hepinize teşekkür ederim

Ya arkadaş, genellikle kime yardım etsem karşıma hep kıl kıl tipler çıkıyor, ben de istiyorum şöyle 1000 tane soru sorup ondan sonra "Yok ben almıycam" diyen tipler hep bana gelmesin

@Farukturan Tebrik ediyorum kardeşim, kararlı ve karşısındakine güvenen alıcı, en sevdiğimden
@Nazım Paşa Hocam pimpirikli adamlarla uğraşmaktan yoruldum, arkadaş hemen beğendi ve alıyor, en iyisi vallahi

Merhaba, benim de bu sistem kafama yattı ancak bilgisayar toplamadan pek anlamadığım için biraz gözüm korkuyor.
Sistemi kurup çalışmazsa hangi parçada sorun olduğunu nasıl anlarız? toplarken fazladan bir parça vs gerekiriyormu(ssd için kablo vs gibi)? elimde 500 gb notebook hdd var onu bu sistem de kullanabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…