4000 TL Parça Parça Sistem Toplamak

Makaleler
2
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522193036
Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi parça parça sistem toplayacağım ve totalde aşağı yukarı 3500 4000 TL kadar tutacak bir sistem oluşturacağım. Şimdi görüşümce ilk başta kasa, PSU, RAM almak yönünde çünkü bunlar çok güncelleme alan parçalar değil. Açıkçası belirttiğim bütçeye aldırmadan bana tavsiyeler yapmanızı istiyorum. Örneğin kasadan başlayalım. PSU ile birlikte toplam 450 TL vereceğim ve parçaları aldıkça konuyu yenileyeceğim.

Pekala, sanırım kendi kendime konuşacağım. Önce kasa almaya karar verdim. Kasaya çok para vermek istemiyorum açıkçası, o yüzden 4 kasa arasında kaldım

1. Dark N10 5 Fanlı, Fan Kontrolcülü, USB 3.0 Pencereli Bilgisayar Kasası (DKCHN10) - Kasa - Bilgisayar Bileşenleri
  2. *Akasa Venom LX 3x12cm Fanlı, Pencereli USB 3.0 Oyuncu Kasası - Kasa - Bilgisayar Bileşenleri
  3. CORSAIR Carbide Series 100R USB3,0 ATX Midi Tower Siyah Kasa (CC-9011075-WW)
  4. Dark Hexagon 3x Fanlı, USB 3.0, Cam Ön Panelli, Süper ATX Oyuncu Kasası
Lakin bu 4'ü arasında en gönlüme yatanlar, Corsair 100r ve Dark N10 oldu.

Dark N10 + Corsair VS550W öneririm fakat 450 tl yi aşar. Dark Samurai de olabilir. Deep Cool Dukase de olabilir. Seçenekler çok. Hangisi hoşuna gidiyorsa onu al.

Hali hazırda Dark N10 kasa ve KCAS 80+ 600W PSU kullanmaktayım ve çok memnunum.
Bütçeye gelince ben aldığımda ikisi 400 tl tutmamıştı.

@Serpenos PSU seçimi aslında sistem geneline göre seçilmeli ve bence en az 550W gibi bir değerde alınmalı ki gelecekte yaşanacak verimlilik kaybı sorun yaratmasın tabii yine de tercih sizin.

@CJack60 Boost çok hoşuma gitti lakin gereksiz ucuz değil mi sizce de?

Orda ucuz başka yerde 180-200 TL arası fiyatı. 2 ön 1 arka 3 kırmızı led fan takılı üstte 2 ayrıyeten fan slotu mevcut ve toplam 5 fan kontrolcülü tam boy tempered glass kasa bu fiyatta çok iyi.

Ekran kartı desteği : 350mm uzunluğuna kadar olduğunu göz önünde bulundurur isek, biraz küçük ama tasarımı çok hoş. Şuan aklıma oturdu.

@CJack60'ın önerdiği kasa çok hoş geldi bana da fiyatı da diğerlerine nazaran daha uygun güvenilir bir marka ise alınabilir benim bilgim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…