Bilgisayarda hikayeli oyunlar oynamak için gamepad bakıyorum. Forza 5 BeamNG gibi simülasyon oyunları da oynayacağım için joystickleri ve triggerlarda ölü bölge olmazsa çok iyi olur. Drift problemi de yaşamamak için Hall effect bir cihaz arıyorum. Önerilerinize açığım.
şu ana kadar almayı düşündüğüm modeller:
BIGBIG WON Gale Hall
Machenike G5 Pro V2 Play Edition
Xbox 9. Nesil Gamepad (Hall effect olmadığını biliyorum ama orijinal olduğu için kaliteli olduğunu düşünüyorum.)
Bunlardan birine sahip olanlar deneyimlerini paylaşırsa çok güzel olur. Şimdiden teşekkürler.
Yıllardır Xbox kolu kullanıyorum öyle kolay bozulan bir şey değil. Bozuldu tamiri var. Bütün oyunlar tanıyor evrensel bir cihaz 0 uğraş. Benim vaz geçilmezim. Millet 1000HRZ değil hal efekt yok falan diyor. Hiç ihtiyaç duymadım. Benim kollara yılda 1 de güncelleme geliyor galiba. 5 6 yıldır kullanıyorum elimde 3 tane vardı 1 bozuldu. Çakma alırsam da 1500'den fazla vermem.
konuyu açarken yazmayı unutmuşum benim için en önemli kriterlerden birisi oyunların tanıyabilmesi. Şuan dualshock 4 kullanıyorum ve rdr, sifu gibi oyunlar tanıyamıyor. Siz böyle bir sorun yaşamadıysanız önerdiğiniz kontrolcüyü almayı düşünüyorum.
Piyasadaki bizim bildiğimiz sizlerin bilmediği Gamesir, Flydigi, Machenike, EasySMX vb. markaların tüm gamepadleri xinputtur. Yani Xbox gamepadi ne ise onunla aynı şekilde oyunlar tarafından tanınır. Replika Xbox 9. nesil veya Dualsense almadıktan sonra uyumluluk sorunu yaşamazsınız.konuyu açarken yazmayı unutmuşum benim için en önemli kriterlerden birisi oyunların tanıyabilmesi. Şuan dualshock 4 kullanıyorum ve rdr, sifu gibi oyunlar tanıyamıyor. Siz böyle bir sorun yaşamadıysanız önerdiğiniz kontrolcüyü almayı düşünüyorum.
Piyasadaki bizim bildiğimiz sizlerin bilmediği Gamesir, Flydigi, Machenike, EasySMX vb. markaların tüm gamepadleri xinputtur. Yani Xbox gamepadi ne ise onunla aynı şekilde oyunlar tarafından tanınır. Replika Xbox 9. nesil veya Dualsense almadıktan sonra uyumluluk sorunu yaşamazsınız.
anladım hocam, ilginiz için teşekkür ederim.Super Nova'da daha hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım, aktif edildiği gibi tuş şeması değişiyor direkt. Diğerlerinde de öyledir.
bunu buldum hocam, siz ne düşünürsünüz?Piyasadaki bizim bildiğimiz sizlerin bilmediği Gamesir, Flydigi, Machenike, EasySMX vb. markaların tüm gamepadleri xinputtur. Yani Xbox gamepadi ne ise onunla aynı şekilde oyunlar tarafından tanınır. Replika Xbox 9. nesil veya Dualsense almadıktan sonra uyumluluk sorunu yaşamazsınız.
bunu buldum hocam, siz ne düşünürsünüz?
King Kong 2 modeli kronikti hocam. KK3 ile ilgili bir şey görmedim ama gerek yok riske etmeyeBu modeli miydi hatırlamıyorum ama markanın bir ürünü hiç iyi değildi. G5 Pro V2 ya da Cyclone 2 daha güvenli tercih olur.