4000 TL PC Önerisi

Katılım
10 Nisan 2015
Mesajlar
2.721
Makaleler
3
Çözümler
10
Yer
4 duvar
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Bilgi sistemleri ve teknolojileri uzmanı
Uzun süre idare eden bir oyun bilgisayarı istiyorum.

Önceliklerim:
  1. SSD olmalı
  2. 16GB RAM olmalı

Harddisk ve monitörüm var. Bu arada küçük bir soru sormak istiyorum;

AMD işlemci ve AMD ekran kartıyla daha mı performanslı çalışır?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tabiri caizse madenciler piyasayı darmadağın ettiği için şu an o bütçeye 1060 veya 580 koymak çok zor. Bu fiyata bir bilgisayar toplamanızı önermem. 1060 veya 580 kartları yeniden stoklara gelir mi onu da bilmiyoruz.
 
SSD ve 16 GB RAM zaten olması gerekendir bu fiyata. Söylemeseniz de öneriler bu şekilde gelecekti büyük ihtimalle. Ayrıca @Nazım Paşa haklı. Paşamızın dediği gibi artık piyasada ekran kartı yok. RX 580'in fiyatı GTX 1080'i geçti gibi bi' şey artık. Stoklara gelirse bu kartlar yeniden o zaman toplayın. Yok ben bekleyemem diyorsanız da artık bütçeyi yükselteceksiniz.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı