4000 TL PC toplama

Bütçe
4000

1625998718762.png

200 TL aştı. Bütçe o kadar değilse RAM'den 1 tane de alabilirsiniz fakat 2x8 almanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Bu da 2x8 oyun testi :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eki Görüntüle 1103698

200 TL aştı. Bütçe o kadar değilse RAM'den 1 tane de alabilirsiniz fakat 2x8 almanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Bu da 2x8 oyun testi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GTA 5 de vs kaç FPS alırım? APU sistemler hakkında pek bilgim yok.

Tabii ki şimdilik APU ile idare edersiniz ileride piyasa düzelirse yanına iyi bir ekran kartı alabilirsiniz. 1660S ile bile darboğaz yapmıyor bu işlemci.

Peki size göre APU mu daha iyi yoksa standart mı? Ben buna ekran kartı alırsam hala RAM'den kullanmaya devam eder mi?

Peki size göre APU mu daha iyi yoksa standart mı? Ben buna ekran kartı alırsam hala RAM'den kullanmaya devam eder mi?

Normalde tabii ki ekran kartlı sistem daha iyi fakat bu bütçede APU iyi eğer bu bütçede ekran kartlı sistem alırsanız işlemcisi düşük olur ileride sıkıntı çekersiniz. Zaten bu işlemcinin içindeki grafik birimi bu bütçede alacağınız GT1030 RX550 gibi ekran kartlarına neredeyse denk.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı