4000 TL projeksiyon önerisi

IDisaster

Kilopat
Makaleler
4
Daha fazla  
Arkadaşlar kayıkhanem için Android bir projeksiyon arıyorum. Kullanan bilgisi olan pişman olmayacagım bir ürün önerir misiniz?
Kriterlerim sorunsuz çalışsın 1080p çıkış versin ve Netflix YouTube kullanabileyim. O kadar sesi olmasa da olur. 5+1 sinema sistemine bağlayacağım. Bütçem maksimum 4000 Türk lirası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar kayıkhanem için Android bir projeksiyon arıyorum. Kullanan bilgisi olan pişman olmayacagım bir ürün önerir misiniz?
Kriterlerim sorunsuz çalışsın 1080p çıkış versin ve Netflix YouTube kullanabileyim. O kadar sesi olmasa da olur. 5+1 sinema sistemine bağlayacağım. Bütçem maksimum 4000 Türk lirası.

Hocam kalitelerini tam bilmesem de taşınabilir projeksiyonlar var 2000-3000 civarına. 5+1'e bağlanıyor mu bilmiyorum. Ama içinde YouTube ve Netflix'le geliyor. Bluetooth bağlantısı da var.

bunun gibi.

Merhaba, bu bütçelerde Havit PJ209 Prime Sapphire ve Torima Hy320 modelleri öneriliyor. Bende ikinci modelin başka marka basılı hali var. 1 senedir kullanıyorum şimdiye kadar bir sorun yaşamadım ve aradığınız özellikleri karşılıyor. Android işletim sistemi var, Netflix vs kullanabilirsiniz ama L1 lisansı olmadığı için 480p izlersiniz. Ses sistemi bağlamadım ama arkasında jak girişi var. Aşağıdaki linklerden daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Karşılaştırma
Hy320 inceleme

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı