Hagström Viking Kilopat Katılım 9 Ağustos 2018 Mesajlar 649 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2018 #1 Max. 4000 TL'ye PS4 oynayabileceğim ve aynı zamanda da televizyon izleyebileceğim bir projeksiyona arıyorum. Tüm tavsiyeleri bekliyorum. Ayrıca daha önce böyle bir şey yapmış biri varsa fikirlerini dinlemek isterim. Çok teşekkürler.
Max. 4000 TL'ye PS4 oynayabileceğim ve aynı zamanda da televizyon izleyebileceğim bir projeksiyona arıyorum. Tüm tavsiyeleri bekliyorum. Ayrıca daha önce böyle bir şey yapmış biri varsa fikirlerini dinlemek isterim. Çok teşekkürler.
Sekan_Uçar Decapat Katılım 16 Eylül 2018 Mesajlar 386 8 Ekim 2018 #2 Bu cihaza bakabilirisiniz. Epson EH-TW650 Projeksiyon Cihazı
Hagström Viking Kilopat Katılım 9 Ağustos 2018 Mesajlar 649 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2018 #3 Sekan_Uçar dedi: Bu cihaza bakabilirisiniz. Epson EH-TW650 Projeksiyon Cihazı Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler. Siz kullandınız mı?
Sekan_Uçar dedi: Bu cihaza bakabilirisiniz. Epson EH-TW650 Projeksiyon Cihazı Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler. Siz kullandınız mı?
Sekan_Uçar Decapat Katılım 16 Eylül 2018 Mesajlar 386 8 Ekim 2018 #4 Hagström Viking dedi: Çok teşekkürler. Siz kullandınız mı? Genişletmek için tıkla... Ben kullanmadım fakat arkadaşım kullanıyordu gayet iyi.
Hagström Viking dedi: Çok teşekkürler. Siz kullandınız mı? Genişletmek için tıkla... Ben kullanmadım fakat arkadaşım kullanıyordu gayet iyi.