4000 TL R5 3600 sisteme ekran kartı önerisi

Bütçe
4000

Yiğit Gürhan

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, sistemim bu şekilde:

İşlemci: AMD Ryzen 5 3600
İşlemci soğutucu: Sytche Fuma 2 *
Anakart: MSI B450M Bazooka Max Wi-Fi *
Kasa: Corsair 275R Airflow *
RAM: HyperX 2x8 3600 MHz
Depolama: Samsung EVO M.2 SSD 500 GB
PSU: XPG PYLON 650W *
Monitör: Xiaomi Mi Curved BHR4269GL 34" *

Arkadaşlar yukarıda yanına yıldız (*) koyduğum ürünler daha yolda yani değiştirme imkanım var. Farklı bir tavsiyeniz olursa dinlerim.

Soruma gelecek olursak; bu sistemde oyun da oynanacak ama film dizi de izlenecek o yüzden bu monitörü tercih ettim. En yüksek çözünürlükte kullanmayı planlıyorum.

1- Bu sisteme ekran kartı tavsiyeniz nedir? İkinci el olabilir, stok sıkıntısının olduğunu gördüm, 1 ay kadar bekleme şansım var. Bütçem 4000 civarı.
2- Sistemde değiştirmem gereken bir parça var mıdır?

Teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası o sisteme 4k ekran kartı alacağıma öbür bileşenlerden kısıp daha iyi bir şeyler bulurdum.

Açıkçası o sisteme 4k ekran kartı alacağıma öbür bileşenlerden kısıp daha iyi bir şeyler bulurdum.
Bu bütçeyi biraz yükseltebilirim, ileriye dönük bir kart düşünüyorum zaten öneriniz var mıdır?

1660 Super fakat şu an piyasada kart yok idare edecek bir kart alın ileride alırsınız.

Bu bütçeyi biraz yükseltebilirim, ileriye dönük bir kart düşünüyorum zaten öneriniz var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…