X xuempleo Hectopat Katılım 6 Mart 2016 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2016 #1 4000 tl bilgisayar topladım. Birkaç güne alacağım. Kasa ve ram'de karasızım. Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
4000 tl bilgisayar topladım. Birkaç güne alacağım. Kasa ve ram'de karasızım. Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
R razor23 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2015 Mesajlar 106 7 Mart 2016 #2 Sistem iyi hiç bir sorun yok. Sadece kasa ve güç kaynağını ayrı alsan iyi olur. Zira o giriş seviyesi kasa ile içindeki güç kaynağı iyi değil. Güç kaynağını 600w 80+ Bronz sertifkalı yeterlidir. corsair-carbide-serisi-champspec-02-80plus-650w-kirmizi-fanli-midt-atx-kasa
Sistem iyi hiç bir sorun yok. Sadece kasa ve güç kaynağını ayrı alsan iyi olur. Zira o giriş seviyesi kasa ile içindeki güç kaynağı iyi değil. Güç kaynağını 600w 80+ Bronz sertifkalı yeterlidir. corsair-carbide-serisi-champspec-02-80plus-650w-kirmizi-fanli-midt-atx-kasa
X xuempleo Hectopat Katılım 6 Mart 2016 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2016 #3 Eyvallah hocam.kasa konusunda karasizdim zaten.birde ramlarda dual kit mi daha iyi single ram mi
Smt.Gungor Hectopat Katılım 7 Mart 2016 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2016 #4 Dual kit ama Sinerji.gen.tr sitesinden toplamanızı öneririm. Nedeni ise, hem güvenli alışveriş ve daha az maliyetli ürün satış yapmaları.
Dual kit ama Sinerji.gen.tr sitesinden toplamanızı öneririm. Nedeni ise, hem güvenli alışveriş ve daha az maliyetli ürün satış yapmaları.