Öncelikle teşekkürler cevabınız için. Kafama takılan bir kaç soru var izninizle;
- Anladığım kadarıyla RAM ve ekran kartı değişikliğiyle bir miktar para artırarak işlemciyi daha üst modeli sığdırılmış. Peki RAM'in bu marka/modeli güvenilir mi? Açıkçası pek güven vermedi görünüşüyle, birde soğutuculu değil. Bu render işlemi yaparken problem oluşturur mu?
- Render için çok büyük bir çoğunluk Intel işlemcileri öneriyor önerdiğiniz bu ekran kartı Palit GTX 1050Ti kartından daha mı üstün yoksa fiyat olarak dengelemek için mi seçtiniz?
İlginiz için teşekkür ederim.
Arkadaşın sistem f/p olarak gayet başarılı duruyor benim topladığım sisteme göre ama bir kaç kafama takılan şey var, cevaplara göre sistemi şekillendireceğim. SanDisk o gün gerçekten güzel bir indirimde olduğu için ve açıkçası daha önce negatif bir durum yaşamadığım için denemek istedim, ama daha çok fiyatı cazip olduğundan. Klavye konusunda ise hiç bilgim yok, Vatan mağazasında deneme fırsatım olmuş ve hoşuma gitmişti denk gelince almış bulundum.
İlginiz için teşekkürler öncelikle, sistem güncellemesi için 1,5-2 yıl beni götürmesi gerekecek ve zaman geldiğinde zaten güncelleme yerine daha üst seviye bir bilgisayar sistemi toplama şansım olacağı için bu PSU işimi görecek inşallah. Evet indirimlerde pek çok güzel indirim gördüm ama seç, beğen, karar ver derken bu şekilde nasip oldu. Harddisk konusunda haklısınız ama hemen render işine girmeyeceğim bu yüzden mevcut harddisk ve SSD işimi görecek. Sonrasında zaten 2-4 TB gibi bir HHD sisteme dahil edeceğim.
Şimdi benim genel olarak kafama takılan bir kaç sorum olacak, eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
- Oyun içi video alacağım ama burada söz konusu oyun çok basit sistem gereksinimleri isteyen Knight Online. Yani şöyle ki GTX1050 dahi koysam ekran kartını %60 falan kullanır kanımca. O yüzden dengeli sistem yerine, "AMD Athlon 200GE + GTX1060 3GB" koysam sisteme problem yaşar mıyım veya faydasını görür müyüm? Herhangi bir PUBG, CS:GO gibi bir güncel oyunu oynamak için toplamıyor olduğumu altını çizerek belirtmek isterim.
- "AMD Athlon 200GE + GTX1060 3GB" olarak toplarsam sistemi oyunun basit grafikler istemesine rağmen darboğaz olur mu ve bu şekilde toplar isem elimde ki 400W 80+ PSU'nun gücü buna yeter mi?
- GTX 1050Ti'nin - AMD karşılığı hangi ekran kartıdır?
- @serdarbstrk52 arkadaşımızın topladığı sisteme göre R5 2400G işlemcisi 1,100 TL civarında, geçen ki KDV indirimde R5 2600 modeli o fiyatlara düşmüştü. Böyle bir durumda hangi işlemciyi, hangi ekran kartıyla kullanmam daha doğru olacaktır?