xDarknessx
Centipat
Merhaba, ben 4000 TL'yi geçmeyen render ve rahat oyun oynayabileceğim PC arıyorum. Bilen var mı?
Arkadaşın dediği sistemi almanı öneririm.SSD'yi Kingston A2000 ile değiştirip bu sistemi almanı öneririm daha iyisini bulamazsın.
![]()
Teknobiyotik P1 Killer - AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, GTX1050Tİ 4GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Ben teknibiyotikden almak istemiyorum başka bildiğin var mı ? Çünkü bunlar artık hep killer yaptıklarından biraz sevmemeye başladım.SSD'yi Kingston A2000 ile değiştirip bu sistemi almanı öneririm daha iyisini bulamazsın.
![]()
Teknobiyotik P1 Killer - AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, GTX1050Tİ 4GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Anlamadım tam olarak neyini sevmediniz bu fiyata alabileceğiniz en iyi sistem bu bundan daha iyisinide bulamazsınız.Ben teknibiyotikden almak istemiyorum başka bildiğin var mı ? Çünkü bunlar artık hep killer yaptıklarından biraz sevmemeye başladım.
Aslında güzel evet ama şimdi ben markayı donanım arşivi ne fazla kafayı taktıkları için istemiyorum hep onla bence dalga geçiyor lar bu bence hiç hoş bir durum değil özellikle bir markaysa bu hiç değil bende bu yüzden teknobiyotik markasında bir şey almak istemiyorum başka bildiğin hazır sistem varmı ?Anlamadım tam olarak neyini sevmediniz bu fiyata alabileceğiniz en iyi sistem bu bundan daha iyisinide bulamazsınız.
Dostum dalgamı geçiyorsun cidden teknolojik ürün alırken fanatiklik mi yapıcaksın sanane dalga geçiyorlarsa geçiyorlar sen ürününü alıp geçiceksin.Aslında güzel evet ama şimdi ben markayı donanım arşivi ne fazla kafayı taktıkları için istemiyorum hep onla bence dalga geçiyor lar bende bu yüzden teknobiyotik markasında bir şey almak istemiyorum başka bildiğin hazır sistem varmı ?
Neyse belki alırım hâlâ düşünüyorum Yaz tatilinde indirim falan geliyor daha ucuzlar o zamana kadar düşünürümDostum dalgamı geçiyorsun cidden teknolojik ürün alırken fanatiklik mi yapıcaksın sanane dalga geçiyorlarsa geçiyorlar sen ürününü alıp geçiceksin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.