4000 TL render ve oyun için PC önerisi

İşlemci: AMD Ryzen 5 2600 3.4GHz-3.9GHz 6/12 19MB Soket AM4 65W 12nm Wraith Stealth Fanlı İşlemci

Anakart: Gigabyte B450M S2H AMD B450 Soket AM4 DDR4 3200(O.C.)Mhz mATX Anakart

Bellekler: Team T-Force Vulcan Z 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Kırmızı Gaming Ram - TLZRD416G3200HC16CDC01

Ekran kartı: Gigabyte AMD Radeon RX 590
GV-RX590GAMING-8GD 8GB GDDR5 256Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı

Sabit disk: WD Blue WD10EZEX 1TB Sata3 7200rpm 64 MB Hard Disk

SSD: Adata XPG SX6000 Pro ASX6000PNP-256GT-C 256GB 2100/1200MB/s NVMe M.2 SSD Disk

Toplam 3950 civarı tutuyor.

SSD'yi Kingston A2000 ile değiştirip bu sistemi almanı öneririm daha iyisini bulamazsın.
Ben teknibiyotikden almak istemiyorum başka bildiğin var mı ? Çünkü bunlar artık hep killer yaptıklarından biraz sevmemeye başladım.

Anlamadım tam olarak neyini sevmediniz bu fiyata alabileceğiniz en iyi sistem bu bundan daha iyisinide bulamazsınız.
Aslında güzel evet ama şimdi ben markayı donanım arşivi ne fazla kafayı taktıkları için istemiyorum hep onla bence dalga geçiyor lar bu bence hiç hoş bir durum değil özellikle bir markaysa bu hiç değil bende bu yüzden teknobiyotik markasında bir şey almak istemiyorum başka bildiğin hazır sistem varmı ?

Aslında güzel evet ama şimdi ben markayı donanım arşivi ne fazla kafayı taktıkları için istemiyorum hep onla bence dalga geçiyor lar bende bu yüzden teknobiyotik markasında bir şey almak istemiyorum başka bildiğin hazır sistem varmı ?
Dostum dalgamı geçiyorsun cidden teknolojik ürün alırken fanatiklik mi yapıcaksın sanane dalga geçiyorlarsa geçiyorlar sen ürününü alıp geçiceksin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı