Arkadaşalar herkese merhaba. Rust'ya da FiveM için bilgisayar almak istiyorum. Bütçem 4000 TL. Amacım düşük fiyatlı ama yüksek performanslı bir bilgisayar almak.
4000 TL ile işlemci vb ayarlarsın lakin senin bütçeyi sıkan ekran kartı olur, piyasada RX460 olsa önerirdim lakin bence APU sistem al üstüne mining yapılmış RX570 al ( mining performans kaybına yol açmıyor, araştırma ile bakabilirsiniz, alacaksanız temiz olduguna dikkat edin )
4000 TL ile işlemci vb ayarlarsın lakin senin bütçeyi sıkan ekran kartı olur, piyasada RX460 olsa önerirdim lakin bence APU sistem al üstüne mining yapılmış RX570 al ( mining performans kaybına yol açmıyor, araştırma ile bakabilirsiniz, alacaksanız temiz olduguna dikkat edin )
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
Bunlar alternatif ama şunu inceledim içini öneririm tabii fikir sizin iyice araştırın:
Gigabyte GA-A320M-H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Adata XPG 8 GB 3000 MHz DDR4 AX4U300088G16A-SR30 Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Seagate 3.5" 1 TB Desktop HDD ST1000DM003 SATA 3.0 7200 RPM Hard Disk fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Seagate 3.5" 1 TB Desktop HDD ST1000DM003 SATA 3.0 7200 RPM Hard Disk özelliklerini incele, 688,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!