4000 TL Rust ya da FiveM için PC önerisi

yiitpepek

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşalar herkese merhaba. Rust'ya da FiveM için bilgisayar almak istiyorum. Bütçem 4000 TL. Amacım düşük fiyatlı ama yüksek performanslı bir bilgisayar almak.

4000 TL ile işlemci vb ayarlarsın lakin senin bütçeyi sıkan ekran kartı olur, piyasada RX460 olsa önerirdim lakin bence APU sistem al üstüne mining yapılmış RX570 al ( mining performans kaybına yol açmıyor, araştırma ile bakabilirsiniz, alacaksanız temiz olduguna dikkat edin )

4000 TL ile işlemci vb ayarlarsın lakin senin bütçeyi sıkan ekran kartı olur, piyasada RX460 olsa önerirdim lakin bence APU sistem al üstüne mining yapılmış RX570 al ( mining performans kaybına yol açmıyor, araştırma ile bakabilirsiniz, alacaksanız temiz olduguna dikkat edin )

Peki önerebileceğiniz hazır bir sistem var mı?

Peki önerebileceğiniz hazır bir sistem var mı?

Bunlar alternatif ama şunu inceledim içini öneririm tabii fikir sizin iyice araştırın:

not: Stok yok R5 APU'ların. İleride 3200G'yi satıp 3400G ya da 2400G alabilirsin.
Not 2: RAM'i 2 yap.

1300TL'ye 2. el güzel bir kart bulursan;

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı