4000 TL RX 480 Sistem Toplama

Umut Pekel

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar böyle bir şey çıkara bildim daha ucuza getirmemin yolu var mı? Monitör de eklemek istiyorum. Hatalarım nerede ? B250 çok mu olmuş ? 4000 TL'ye monitör dahil daha iyi tavsiyelerinizi bekliyorum. RX 480 veya GTX 1060 zorunlu.

denemem rx 480.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Farklı ama güvenli sitelerden toplarsanız daha ucuz. Buyrun hem monitör dahil, hem çok daha iyi. SSD sonradan alırsınız. Ayrıca tavsiyem o SSD'yi almamanız yönünde. Benim tavsiyem aynı fiyata Corsair 120GB Force LE (239tl) alın(Okuma Hızı =550 MB/s Yazma Hızı =500 MB/s).

Son düzenleme:
Farklı ama güvenli sitelerden toplarsanız daha ucuz. Buyrun hem monitör dahil, hem çok daha iyi.
Sistem güzel ama kasa ve PSU ayrı alınmasını öneriyorum. Zaten kasa sadece mağazalarda var. İnternet'te yok. Arkadaş Aydın veya Ankara'da oturuyorsa alabilir ancak diğer yerlerde ise alamaz.
Kasa olarak Zalman Z3 Plus öneririm.
PSU olarak ise XFX 500 80+ öneririm.

Sistem güzel ama kasa ve PSU ayrı alınmasını öneriyorum. Zaten kasa sadece mağazalarda var. İnternet'te yok. Arkadaş Aydın veya Ankara'da oturuyorsa alabilir ancak diğer yerlerde ise alamaz.
Kasa olarak Zalman Z3 Plus öneririm.
PSU olarak ise XFX 500 80+ öneririm.
Kasa ve PSU zaten ayrı, sadece içine koyup öyle satıyorlar. Bu kasanın içinde CORSAIR VS550 80+ sertifikalı güç kaynağı var, ayrı ayrı alınca ne fark eder.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı