4000 TL RX 480 Sistem

DivineCougar

Megapat
Yer
Kırklareli/Lüleburgaz
Daha fazla  
Meslek
Tarih Öğretmeni / Web Design
Sizce sistem iyi mi? Ve PSU yeterli gelir mi? Şimdiden teşekkürler yorumlarınız için.

Son düzenleyen: Moderatör:
DDR3 AMD sistem kurulmaz artık.

TOPLAM : 3.321,28 TL
KDV (%18) : 597,83
NAKİT / HAVALE (TL) : 3.919,11 TL
[TBODY] [/TBODY]
Farklı sitelerden toplarsan daha ucuza kapatıp üstüne SSD ekleyebilirsin. Ekleyemezsen de acelesi olmaz zaten.

Internet üzerinden sipariş vermeyeceğim hiç bir parçayı Vatandan alacağım için oradan topladım.. Harddisk zaten mevcut elimde o yüzden ssd ekledim..

Vatan bu sıralar pahalı ve internette daha uyguna bulursun çoğu parçayı. Merak etmeyin paranızı alıp kaçmazlar. Ama muhtemelen sen gidip alacaksın, o yüzden hayırlısı olsun şimdiden.

Vatan bu sıralar pahalı ve internette daha uyguna bulursun çoğu parçayı. Merak etmeyin paranızı alıp kaçmazlar. Ama muhtemelen sen gidip alacaksın, o yüzden hayırlısı olsun şimdiden.

Bilgisayar kendime değil kuzenime alınıcak.. İnternete karşı biraz bakışları kötü o yüzden göre göre alması çok daha mantıklı.. Zaten üçün beşin lafını yapıcağını zannetmiyorum Teşekkürler şimdiden.. Psu hakkındaki fikrini alabilir miyim acaba yeterli mi sizce?

PSU aynı fiyatlara Aerocool KCAS 600w da alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…