4000 TL RX 570 Sistem Toplama

Daha fazla  
Orta segmentte güzel bir bilgisayar toplamak istiyorum. Amaç güncel oyunları very high veya ultrada güzel bir FPS yakalayarak takılmadan oynamak. Tabii gelecek aylarda AMD Vega'yı tanıtacak. O zaman sistem değişebilir. Fiyatı, Vatan Bilgisayar'dan topladığım için 4000 TL civarlarında buldum. Siz daha yüksek veya daha az bulabilirsiniz.

Toplamda 4075 TL olarak buldum. Sistemde takıldığım noktalar var:
1) PSU -büyük ihtimal yetecek- doğru seçim olmuş mu?
2) SSD koymadım çünkü fiyat artacak gelecek günlerde koyacağım. Doğru muyum?
3) Fanı Amd'nin stok fanını seçtim. İlerleyen günlerde birikim yaptığımda fanı da değiştireceğim. Doğru muyum?

Vatan'dan alma orası pahalı. İnternetten al. PSU yeterli. SSD'yi sonra da alabilirsin. AMD'nin Wraith soğutucusu fazlasıyla yeterli, değiştirmene kesinlikle gerek yok. Monitörü AMD Freesync destekli almanı tavsiye ederim.

Ekran Alıntısı.PNG

Vatan'dan alma orası pahalı. İnternetten al. PSU yeterli. SSD'yi sonra da alabilirsin. AMD'nin Wraith soğutucusu fazlasıyla yeterli, değiştirmene kesinlikle gerek yok. Monitörü AMD Freesync destekli almanı tavsiye ederim.

Eki Görüntüle 230785
AOC 21.5" G2260VWQ6 75Hz 1 ms Full HD HDMI FreeSync GAMING MONITOR şu monitör nasıl olur? 21"5 az gelecekmiş gibi hissediyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı