2minutes2midnight
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar selam. 4000 TL bütçem var. Şimdiki sistemim 9600 GT ekran kartı ve 2x2GB RAM. Yanılmıyorsam E8400 Pentium işlemci. Bu bütçeyle yapabileceğim en iyi sistem için yardımlarınızı bekliyorum. Overclock vesaire pek anlamam, bu konu altında soracağım bazı sorular sizlere saçma da gelebilir, sizler kadar fazla anlamadığım için bu konuyu açtım, garip şeyler sorarsam affola. Sistemin geleceğe dönük olması temennim. 1-2 yıl sonra çıkan ürünlere göre deyim yerindeyse modaya uygun parçaları değiştirebilmek istiyorum. AMD Ryzen 5'in iyi olduğunu okudum, birçoğunuz sistem tavsiyesi isteyen arkadaşlara önermişsiniz. Ekran kartı konusunda da AMD'den ziyade Nvidia önermişsiniz. RAM'i 16GB almak istiyorum, yine bir çok konuda bu öneriyi gördüm. SSD çok gerekli mi? Sebebini söyleyebilirseniz çok sevinirim.
Bu işten fazla anlamayan ben, bu sistemi sanırım oyunlarla tabir edersem daha iyi olacak.
GTA 5'i çok merak ediyorum ,bu sistemle mümkün olmadı. PUBG keza rahatla oynayabilmek, belki keyfi bir Twitch yayını yapmak isterim. Bunların dışında aklıma gelen pek bir şey yok. Battlefield veyahut COD tarzı oyunları pek oynamam. Vakit buldukça Dota FM oynayan biriyim. Fakat bu keyfimi de son raddesine kadar almak istiyorum. Son olarak da, güvenilir ve sistemi kurup gönderen bir site önerirseniz harika olur. Yazının uzunluğu için kusura bakmayın, cevaplarınızı beklemekteyim. Ayrıca monitörüm Philips 233V5 V-Line. 75Hz olarak okudum. Belki ekran kartı tavsiyenizde değişikliğe yol açabilir, eklemek istedim.
Bu işten fazla anlamayan ben, bu sistemi sanırım oyunlarla tabir edersem daha iyi olacak.
GTA 5'i çok merak ediyorum ,bu sistemle mümkün olmadı. PUBG keza rahatla oynayabilmek, belki keyfi bir Twitch yayını yapmak isterim. Bunların dışında aklıma gelen pek bir şey yok. Battlefield veyahut COD tarzı oyunları pek oynamam. Vakit buldukça Dota FM oynayan biriyim. Fakat bu keyfimi de son raddesine kadar almak istiyorum. Son olarak da, güvenilir ve sistemi kurup gönderen bir site önerirseniz harika olur. Yazının uzunluğu için kusura bakmayın, cevaplarınızı beklemekteyim. Ayrıca monitörüm Philips 233V5 V-Line. 75Hz olarak okudum. Belki ekran kartı tavsiyenizde değişikliğe yol açabilir, eklemek istedim.
Son düzenleyen: Moderatör: