4000 TL Ryzen 5 sistem toplamak

@Bulut35 @P-Bat @105993 cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

Biraz araştırdım ancak teknobiyotikte karar kıldım.Sistem toplaman ve vaktin için çok teşekkür ederim @P-Bat
@105993 in tavsiyesi üzerine P300 ü ekledim.
Geri kalan ürünler aynı yalnızca tavsiyeleriniz üzere " High Power 600W 80+ Bronze Element Bronze II Güç Kaynağı (HPG-600BR-H12S) isimli ürünü tercih ettim.Bunun hakkında yorumunuz veyahut başka bir tavsiyeniz var ise güç kaynağı hakkında lütfen söyleyin.

@anil1991anil in önerdiği sistemi site dolayısıyla tercih ettim ve evet dostum,dediğin gibi kasa gayet güzelmiş videosunu izledim,hoşuma gitti. Mavi rengi severim. İşlemciyi de dediklerinden sonra değiştirme gereği duymadım,daha önce de söylediğim gibi overclock vesaire pek anladığım işler değil,burnumu sokarsam zararlı çıkarım tahminen..

Sisteme A4 Tech KD-126-2 Beyaz Led Tuş aydınlatmalı klavye ile
Bloody V7M Siyah Metal Ayak HD Optik 3200CPI Mouse u ekledim.( Elimin iyi oturacağını ve yandaki tuşlarından dolayı tercih ettim,başka tavsiyeniz var ise aynı fiyat aralığında değiştirebilirim)

Güç kaynağı hakkında olumsuz geri dönüş olmaz ise yarın siparişi vereceğim,tahmini perşembe günü elimde olur,buraya tekrar yazarım.

Çok teşekkür ederim.
 
PC dün elime ulaştı.Windows kurulumu, ekran kartı dönüştürücü derken bugün evimde ve ondan yazıyorum.Yardımlarınız için çok teşekkürler. Sistemi teknobiyotikten topladım. Sonradan önerilen HDD sipariş verirken stokta olmadığı için ilk önerilen HDD yi aldım. Sadece SSD yi önerilen sistemden çıkarıp klavye,mouse ve kulaklık aldım. 120 gb az gibi göründü bana,daha sonra daha yüksek kapasiteli bir SSD ekleyeceğim.

Tek problem GTX 1060 karta VGA HDMI dönüştürücü aldım ve renkler bir garip.Bununla ilgili de bir konu açtım fakat görmediyseniz buradan da cevap verebilirsiniz.

Sistemle veyahut aldığım site ile ilgili soruları da cevaplayabilirim.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı