4000 TL Ryzen sistem toplama

onur eymen

Kilopat
Makaleler
4
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi 4000 TL bütçem var. Ryzen sistem toplamak istiyorum. Eğer önerirseniz Ryzen 5'i bekleyebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş Ryzen 1700, i7 7700k ile FPS'de aynı seviyede.ancak her şey FPS değildir. BF1 testlerine baktığımızda 7700k'nın 8 çekirdeğininde %95 üstü kullanıma ulaştığını gördüm. 1700'de ise 16 çekirdekten sadece birkaçının %60 üstü kullanıma ulaştığını gözlemledim. Şu an 7700 için skıntı yok. İlerki oyunları düşünürsek çekirdek kapasitesinden dolayı 7700k tıkanacaktır. O zaman anlarsınız Ryzen 1700 ve üstü serinin kıymetini diye düşünüyorum. Umarım Ryzen 5 ve Ryzen 7 arasındaki farkları anlayabilirsin. Ryzen 1700'ü sağlam O.C ile rahatlıkla Ryzen 1800Xseviyesine ulaştırabilirsin. Bunu da ekleyeyim.

Gerisi güzel bir FHD monitörle keyfini çıkarmak olur ne olacak :D

Cevap veremediğim için özür dilerim. Hem cezalıydım hem küçük bi kaza geçirdim. Bütçeye monitör dahil değildir. Beni yanlış anlamışsınız ben bütçe yetmez ise ryzen 5 bekleyebilirim dedim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı