CS:GO, Valorant gibi oyunları oynayacağım.
2.el olmayacak.
APU olmamasından yanayım.
Uzun zamandır araştırıyorum ama size de danışmak istedim.
Elwind Silver, Teknobiyotik a2.5 gibi sistemlere baktım ama her ağızdan farklı ses çıkıyor.
Edit: Etiketlere kimse bakmamış 3500TL-4000 arası bir bütçem var.
Çok zorlamayacağım sistemi ama Photoshop için kullanabilirim oyunun yanında.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
PC HOCASI tarafından hazırlanan GG1 isimli bu hazır gaming sistem sizlere ASUS GTX 1650 4GB ekran kartı ile sunuluyor. NVIDIA GTX 1650 ekran kartı INTEL i3-10100F işlemcisi ile uyumlu bir şekilde çalışarak sizlere fiyat performans odaklı bir bilgisayar sunmamızı sağlıyor.
www.gaming.gen.tr
Bahsettiğiniz oyunlar için yukarıdaki sistem işinizi fazla fazla görecektir. En büyük eksiği anakart diyebilirim. Ekran kartı stokları geldiği vakit i3 10100F sistem toplanabilir.
gaming.gen.tr sitesinden al. 4500TL'ye RX 5500XT 8 GB OC EVO + Ryzen 3 3100 500GB NVMe M.2 SSD buldum. İmkansız bu fiyata bunları bulmak. Aldığım sistem Blade-3100. çok talep olduğu için fiyatı 6300'e fırlamış. Zaten olması gereken 6300'dü ama adamlar 4500TL'ye satıyorlar. İlginç.
PC HOCASI tarafından hazırlanan GG1 isimli bu hazır gaming sistem sizlere ASUS GTX 1650 4GB ekran kartı ile sunuluyor. NVIDIA GTX 1650 ekran kartı INTEL i3-10100F işlemcisi ile uyumlu bir şekilde çalışarak sizlere fiyat performans odaklı bir bilgisayar sunmamızı sağlıyor.
www.gaming.gen.tr
Bahsettiğiniz oyunlar için yukarıdaki sistem işinizi fazla fazla görecektir. En büyük eksiği anakart diyebilirim. Ekran kartı stokları geldiği vakit i3 10100F sistem toplanabilir.
ELWIND-SILVER hazır oyuncu bilgisayarı Kaan Atıcı ve Gaming.gen.tr tarafından sizlere GTX 1650 4GB ekran kartı ile sunuluyor. NVIDIA GTX 1650 ekran kartı INTEL’in 10. Nesil i3-10100F işlemcisi ile uyumlu bir şekilde çalışarak sizlere fiyat performans odaklı bir bilgisayar sunmamızı sağlıyor.
www.gaming.gen.tr
Al gitsin derim kardeşim. SSD yetmeyebilir ama ya. SSD sorun olmazsa al derim. Ne oynayacaksın? Valorant-CS oynayacagım sadece diyorsan yeterde artar.
Olabilir.
Attığım PC'deki SSD sorunluymuş. Bilmiyorum, teknoloji şans işidir. Bu fiyata en iyisi benim attığım PC. Ama siz yine de bir araştırın, belki buna çok yakın bir şey bulabilirsiniz.
ELWIND-SILVER hazır oyuncu bilgisayarı Kaan Atıcı ve Gaming.gen.tr tarafından sizlere GTX 1650 4GB ekran kartı ile sunuluyor. NVIDIA GTX 1650 ekran kartı INTEL’in 10. Nesil i3-10100F işlemcisi ile uyumlu bir şekilde çalışarak sizlere fiyat performans odaklı bir bilgisayar sunmamızı sağlıyor.
www.gaming.gen.tr
Al gitsin derim kardeşim. SSD yetmeyebilir ama ya. SSD sorun olmazsa al derim. Ne oynayacaksın? Valorant-CS oynayacagım sadece diyorsan yeterde artar.
3900'e bundan iyisini bulamazsın yine de bir bak gönlün rahat etmezse sen.
İnternette bir arama yaptıktan sonra inceleme videolarını çok yetersiz buldum maalesef ve çöp sistem diyenler çok fazla. Teknobiyotik a2.5'e yöneliceğim sanırım tekrardan. 1 senedir bakıyorum haha çok gülünç bir hâl almaya başladı.
İnternette bir arama yaptıktan sonra inceleme videolarını çok yetersiz buldum maalesef ve çöp sistem diyenler çok fazla. Teknobiyotik a2.5'e yöneliceğim sanırım tekrardan. 1 senedir bakıyorum haha çok gülünç bir hâl almaya başladı.
Vallahi yapcak bir şey yok hocam. Ülkemizdeki teknoloji böyle. Teknobiyotik'i çok bilmiyordum, a2.5 kaliteli bir sistem. Alabilirsin. 2x8GB RAM yapmanı tavsiye ederim. 3800TL falan oluyor. En ucuz 2X8. AMD PC'lerde 2x8 çok fark ediyor.