napiyoruzki Hectopat Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 17 11 Ekim 2019 #11 MortemBellum dedi: Hocam bende aynı kasayı sipariş etmeyi düşünüyorum. Eline ulaştıktan sonrada durumla alakalı bilgi verirsen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bugün veya yarın elime ulaşır bilgilendiririm. MortemBellum dedi: Hocam bende aynı kasayı sipariş etmeyi düşünüyorum. Eline ulaştıktan sonrada durumla alakalı bilgi verirsen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kasa elime ulaştı hiçbir sıkıntısı yok gayet güzel çalışıyor şimdiye kadar bi arızası yok. Son düzenleme: 13 Ekim 2019
MortemBellum dedi: Hocam bende aynı kasayı sipariş etmeyi düşünüyorum. Eline ulaştıktan sonrada durumla alakalı bilgi verirsen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bugün veya yarın elime ulaşır bilgilendiririm. MortemBellum dedi: Hocam bende aynı kasayı sipariş etmeyi düşünüyorum. Eline ulaştıktan sonrada durumla alakalı bilgi verirsen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kasa elime ulaştı hiçbir sıkıntısı yok gayet güzel çalışıyor şimdiye kadar bi arızası yok.