4000 TL sistem tavsiyesi

SaraCH

Hectopat
Daha fazla  
Başlık gayet açık. Ben de bu bütçeye göre iyi bir PC buldum ancak bana biraz şüpheli geldi
Bulduğum PC:

Vatan'dan bu fiyata böyle bir PC bulunması beni çok şaşırttı bu nedenle bu konuyu açıyorum. PC'nin eksikleri var mı varsa neler?
Ayrıca sizin de önerileriniz varsa lütfen söyleyiniz.
Bu arada PC'yi oyun oynamak amacıyla alıyorum oynayacağım oyunlar: PUBG Mobile, PUBG Lite, Zula, ve bir de (söylemeye gerek var mı bilmiyorum) CS 1.6
En kısa süre içinde dönerseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartının 8 GB olması güzel. Ram hızı da güzel 16 olsa daha iyi olur. SSD de WD kullanılmış m2 olsa daha iyi olurdu fakat gene de güzel. İmzamdaki pc yi 2 hafta önce aynı fiyata aldım bunu görseydim bunu alırdım fakat stoğu bitmiş zaten :)

Başlık gayet açık. Ben de bu bütçeye göre iyi bir PC buldum ancak bana biraz şüpheli geldi
Bulduğum PC:

Vatan'dan bu fiyata böyle bir PC bulunması beni çok şaşırttı bu nedenle bu konuyu açıyorum. PC'nin eksikleri var mı varsa neler?
Bu arada PC'yi oyun oynamak amacıyla alıyorum oynayacağım oyunlar: PUBG Mobile, PUBG Lite, Zula, ve bir de (söylemeye gerek var mı bilmiyorum) CS 1.6
Stokta yok.

hayır cs go yazmamıssınız
Ya isterse mario oynar niye adama laf ediyorsunuz.

Bulduğum PC:

Param olsa şuan alırdım bu aleti ama daha fazla bilen arkadaşlar daha iyi yorum yapacaklardır. Bir dahaki ay ram takarsın buna. Ben bu ekran kartıyla oynanan Metro exodus ve Star Wars jedi fallen order oyunlarına baktım performansı gayet iyiydi ama videosunu izlediğim pclerin işlemcileri hep ryzen 5 2600 ve anakart b450 idi bilemiyorum

Ekran kartının 8 GB olması güzel. RAM hızı da güzel 16 olsa daha iyi olur. SSD'de WD kullanılmış M.2 olsa daha iyi olurdu fakat gene de güzel. İmzamdaki PC'yi 2 hafta önce aynı fiyata aldım bunu görseydim bunu alırdım fakat stoğu bitmiş zaten :)

Stoğu hala bitmemiş 100 tane stoğu olduğu yazıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı