4000 TL sistem toplama önerisi

Muhammet Erda

Hectopat
Daha fazla  
Konu başlıkta yazılıdır, yardım ederseniz sevinirim.

Bence indirim günleri falan bekle, malum ekonomi her şeyi etkiliyor. Hatta onzamana kadar biraz daha para biriktirip daha iyi bir PC toplayabilirsin.

Bu sistemin işlemcisini bunla AMD Ryzen 5 PRO 4650G Altı çekirdek 3.70 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe değiştir.

Bilgisayarlardan hiç anlamıyorum , daha önce de kullanmadım. Bu yüzden hazır sistem almayı düşünüyordum , parça parça en ucuzlarını toplamak mantıklı. Birleştirmesi çok mu zor

Gayet kolay, kablomayı gizlemekde zorlanabilirsiniz bir tık, fakat oda çok fazla zor değil.

Bilgisayarlardan hiç anlamıyorum, daha önce de kullanmadım. Bu yüzden hazır sistem almayı düşünüyordum, parça parça en ucuzlarını toplamak mantıklı. Birleştirmesi çok mu zor.

Maalesef hazır sistem APU'larda bile stok kalmamış yoksa önerirdim.

Gayet kolay, kablomayı gizlemekde zorlanabilirsiniz bir tık, fakat oda çok fazla zor değil.

1 aydır hazır sistem ve laptopları araştırıyorum. Kafam da birçok şey şekillendi fakat araştırmam beni yordu ve üzdü çünkü bilgisayar alamıyorum, parça parça alsam mı diye düşünüyorum ama o da hem zor hem de yapabilir miyim bilmiyorum
Maalesef hazır sistem APU'larda bile stok kalmamış yoksa önerirdim.
Apu almak mantıklı galiba ağır oyunlar oynanmayacaksa , ben bir tek lol oynuyorum ama param yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…