En ucuz AMD Ryzen 5 3400G Dört Çekirdek 3.70 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 3400G Dört Çekirdek 3.70 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.489,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
PERFORMAX XENOM SİYAH AKRİLİK PENCERELİ 4xRAINBOW FAN ATX KASA arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
Bilgisayarlardan hiç anlamıyorum , daha önce de kullanmadım. Bu yüzden hazır sistem almayı düşünüyordum , parça parça en ucuzlarını toplamak mantıklı. Birleştirmesi çok mu zor
Bilgisayarlardan hiç anlamıyorum , daha önce de kullanmadım. Bu yüzden hazır sistem almayı düşünüyordum , parça parça en ucuzlarını toplamak mantıklı. Birleştirmesi çok mu zor
Bilgisayarlardan hiç anlamıyorum, daha önce de kullanmadım. Bu yüzden hazır sistem almayı düşünüyordum, parça parça en ucuzlarını toplamak mantıklı. Birleştirmesi çok mu zor.
1 aydır hazır sistem ve laptopları araştırıyorum. Kafam da birçok şey şekillendi fakat araştırmam beni yordu ve üzdü çünkü bilgisayar alamıyorum, parça parça alsam mı diye düşünüyorum ama o da hem zor hem de yapabilir miyim bilmiyorum