4000 TL sistem toplama önerisi

Bu iyidir.
Gidip Ryzen 3 1200 ve A320m anakartı alacaksın ve 1 sene sonra ya anakartı yükselteceksin ya da işlemciyi ki zaten bu anakarta çok iyi bi işlemci takman iyi olmaz. Ryzen 5 3400g ve B450m ile bir sistem toplarsan daha ileriye dönük olur ve sadece ilerde ekran kartı almakla uğraşırsın. (Sadece Ryzen 5 3400g bile seni çoğu oyunda tatmin eder. GTA 5, VALORANT gibi gibi.

Son düzenleme:

İleride ekran kartı takarımda bu işlemci beni biraz götürsün CS:GO Low'da kaç FPS verir veya Valorant'ta

Ben R3 2200G ile Valorantta 110FPS alıyorum. (Arkada Discord açık ve 8x1 RAM). Sen 150-170 arası veya daha fazla alırsın.

Evet. Bu işlemciler bunun için var. Hatta dediğimden daha yüksek FPS değerleri elde edersin.
İçinde kuşku olmasın. Anakartı B450 yapmayı unutma.

Evet. Bu işlemciler bunun için var. Hatta dediğimden daha yüksek FPS değerleri elde edersin.

Rampage rm 144 Hz 1 ms monitör iyi midir?

Rampage markasını önermiyorlar genelde. Yeni konu aç arkadaşlar öneri yaparlar bütçene göre. Benim bilgim yok monitörler hakkında.

İleride ekran kartı takarımda bu işlemci beni biraz götürsün CS:GO Low'da kaç FPS verir veya Valorant'ta.

Low ayarlarda 2x8 GB RAM ile 200 civarında FPS verir. Testlere bakabilirsin YouTube üzerinden.

Ha bu arada adrenalin oluyor mu yani driver falan var değil mi ekran kartının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…