3 390845 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 4.990 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Bodrum 11 Mayıs 2021 #21 Evet. oluyor. İşlemcinin modelini yazıyorsun zaten Vega 11 driverı çıkıyor direk.
EfeKanagül Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 3.242 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #22 ff.genco dedi: Ha bu arada adrenalin oluyor mu yani driver falan var değil mi ekran kartının Genişletmek için tıkla... https://www.amd.com/en/support/apu/amd-ryzen-processors/amd-ryzen-5-desktop-processors-radeon-vega-graphics/amd-ryzen-5-1 21.4.1 sürümünü yükleyin.
ff.genco dedi: Ha bu arada adrenalin oluyor mu yani driver falan var değil mi ekran kartının Genişletmek için tıkla... https://www.amd.com/en/support/apu/amd-ryzen-processors/amd-ryzen-5-desktop-processors-radeon-vega-graphics/amd-ryzen-5-1 21.4.1 sürümünü yükleyin.
F ff.genco Picopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 161 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek babasının parasını yiyor 12 Mayıs 2021 #23 390845 dedi: Evet. Oluyor. İşlemcinin modelini yazıyorsun zaten Vega 11 driverı çıkıyor direk. Genişletmek için tıkla... Diyelim sonradan nvdia ekran kartı taktım hem adrenalin hem NVIDIA nasıl olacak.
390845 dedi: Evet. Oluyor. İşlemcinin modelini yazıyorsun zaten Vega 11 driverı çıkıyor direk. Genişletmek için tıkla... Diyelim sonradan nvdia ekran kartı taktım hem adrenalin hem NVIDIA nasıl olacak.
3 390845 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 4.990 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Bodrum 12 Mayıs 2021 #24 ff.genco dedi: Diyelim sonradan nvdia ekran kartı taktım hem adrenalin hem NVIDIA nasıl olacak. Genişletmek için tıkla... Adrenalin driverını silersin ya da istediğin uygulamada NVidia ekran kartını tercih etmesini ayarlayabilirsin. İkiside aynı anda sürücüleri yüklü olabilir sorun teşkil etmez.
ff.genco dedi: Diyelim sonradan nvdia ekran kartı taktım hem adrenalin hem NVIDIA nasıl olacak. Genişletmek için tıkla... Adrenalin driverını silersin ya da istediğin uygulamada NVidia ekran kartını tercih etmesini ayarlayabilirsin. İkiside aynı anda sürücüleri yüklü olabilir sorun teşkil etmez.
Recep_İvedik Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 547 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #25 ff.genco dedi: Ekran kartı? Genişletmek için tıkla... Bu EBA PC yani çok bir şey açmaz. İyi bir şey gerekli ise en az 6000 TL'yi gözden çıkarın.
ff.genco dedi: Ekran kartı? Genişletmek için tıkla... Bu EBA PC yani çok bir şey açmaz. İyi bir şey gerekli ise en az 6000 TL'yi gözden çıkarın.
EfeKanagül Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 3.242 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #26 Recep_İvedik dedi: Bu EBA PC yani çok bir şey açmaz. İyi bir şey gerekli ise en az 6000 TL'yi gözden çıkarın. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşlar APU sistem önermiş. EBA bilgisayarını önermiyorum.
Recep_İvedik dedi: Bu EBA PC yani çok bir şey açmaz. İyi bir şey gerekli ise en az 6000 TL'yi gözden çıkarın. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşlar APU sistem önermiş. EBA bilgisayarını önermiyorum.