4000 TL sistem toplama tavsiyesi

Bütçe
4000
Bence ideal, hem ileride daha güçlü bir ekran kartını da besleyebilirsin diğer bileşenlerle birlikte. Güzel günlerde kullanmanı dilerim.

Hypnotic 2680 | R5 2600 RX 580 8G 8GB DDR4 240GB HDD Gaming PC - incehesap.com
8gb ram ve harddisk eklerseniz çok iyi olur

R3 3300X al R5 2600'den çok iyi R5 3600 la da aynı Gigabyte B450M S2H al anakartı ramide bence 8 GB yap ileride alırsın bir 8 daha ve ekran kartını yükseltirsin bu sayede.

R3 3300X al R5 2600'den çok iyi R5 3600 la da aynı Gigabyte B450M S2H al anakartı ramide bence 8 GB yap ileride alırsın bir 8 daha ve ekran kartını yükseltirsin bu sayede.
O sistemdeki PSU kronik sorunlu diye biliyorum. Resimlerinde beyaz yerine sarı etiketli PSU'yu kullanıyorlar ve daha önce forumda da okumuştum sıkıntısı varmış.
Önerileriniz için teşekkür ederim lakin bir önceki sayfanın son yorumunda sistem değişikliği yaptım. En başta belirttiğim sistemi almayacağım.

Önerileriniz için teşekkür ederim lakin bir önceki sayfanın son yorumunda sistem değişikliği yaptım. En başta belirttiğim sistemi almayacağım.

Hocam değişiklikleri bakmadım ama dediğim gibi r 3 3300X 3600U geçiyor ve bazenleri de aynı FPS alıyor anakartı da B450M S2H yapın ramide 8 yapın ekran kartını yükseltin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…