Selam arkadaşlar. 10 gün içerisinde bir bilgisayar toplayacağım. Kredi kartı ile alacağım için tüm parçaları aynı site üzerinden satın almak istiyorum. Bütçe en fazla 200TL esneyebilir. Yardımınıza çok ihtiyacım var çünkü çok anlamıyorum toplama işinden. Şimdiden teşekkür ederim.
GPU ilk tercih olarak GTX1650 Super düşünüyorum.
Ekran kartı fiyatları ve Nvidia & AMD gibi markaların ekran kartı modelleri GittiGidiyor'da! En uygun fiyatlı Galax ekran kartı ve ürünleri için tıklayın!
Wd 240gb Sata Green M.2 Ssd Wds240g2g0b Harddisk arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Dark 500 W Raider DKCHRAIDER500 RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
4090 TL oluyor daha paran varsa HDD ya da 8GB daha RAM eklersin.
En uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri ile en performanslı sistemi kolayca toplayıp, hayalinizdeki bilgisayarı sipariş verebilirsiniz. Bilgisayar Toplama Sihirbazı
En uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri ile en performanslı sistemi kolayca toplayıp, hayalinizdeki bilgisayarı sipariş verebilirsiniz. Bilgisayar Toplama Sihirbazı