@Dr_whoo RX 550'yi elinizden çıkarmak zor olabilir. En mantıklısı başta almamak. Bir de şunu söyleyeyim RX 550'yi ben de iyi bir kart sanıyordum ama çok kötü. R5 3400G'nin içindeki GPU bile ondan daha iyi.
Hocam anlıyorum biraz ön yargılısınız ama normal ekran kartlı sistemden hiçbir farkı yok ki. İçindeki kart RX 550'den daha iyi. Youtube'ye bakabilirsiniz Vega 11 with 16 GB diye.
Hocam anlıyorum biraz ön yargılısınız ama normal ekran kartlı sistemden hiçbir farkı yok ki. İçindeki kart RX 550'den daha iyi. Youtube'ye bakabilirsiniz Vega 11 with 16 GB diye.
@Dr_whoo Önceki mesajda dediğim gibi, işimi görüyor zaten 150 Mbps internetiniz yoktur herhalde.
İşlemcisi çok az yani bir tık kötü R5 2600'den o farkı da farketmezsiniz bile.
@Dr_whoo Önceki mesajda dediğim gibi, işimi görüyor zaten 150 Mbps internetiniz yoktur herhalde.
İşlemcisi çok az yani bir tık kötğ R5 2600'den o farkı da farketmezsiniz bile.
İşlemcisi çok az yani bir tık kötğ R5 2600'den o farkı da farketmezsiniz bile.
Hocam bu APU sistemi alın. İleride elinize para geçtiğinde 1660 Super falan alırsınız sonra dersiniz ki zamanında iyi ki bunu almışım. @Slippin Jimmy0 Hocam şimdi farkettim sizde RAM bir tane mi?