AMD Ryzen 5 3400G Dört Çekirdek 3.70 GHz İşlemci arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Sharkoon RGB Flow USB 3.0 ATX Mid Tower Oyuncu Bilgisayar en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Kingston 480 GB HyperX Fury 3D KC-S44480-6F 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Sistemi neden beğenmedin? S2H gayet iyi bir anakart. Fazla para falan da bayılmadım. 470 kullanmışsın tabii ki senin sistemin daha ucuz olacak.
Kasa değişebilir. Ama 450 anakart almak daha mantıklı ayrıca ben sistemi al diye atmadım fiyatların uçuşunu göstetmek için attim. @atomen_q
Haklıysam "like" atın demen aşırı komik.
A320 anakart kullanmışsın, tek kanal RAM almışsın (galiba), 470 ekran kartı almışsın ve sistemin daha ucuz diye hava atıyorsun...
Ayrıca 400 TL'ye daha iyi bir kasa alabilirdin.
Intel Core i3 10100F 3.60 Ghz 4 Çekirdek 6MB 1200p 14nm İşlemci fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Asus PRIME H410M-F Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Intel Core i3 10100F 3.60 Ghz 4 Çekirdek 6MB 1200p 14nm İşlemci fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Asus PRIME H410M-F Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.