Çok bir şey diyemem ama. Fena değil gibi.Arkadaşlar şu sistemi almayı düşünüyorum nasıl sizce daha iyisi var midir?
Bu arada kasa 2. El olacak. Kasayla beraber 4000.
Aynı parçaları kendim topladım daha ucuza geldi. Sadece kasa yok topladığımda. Kasasız 3800 TL civarı tuttu. 2.El olduğunu da varsayarsak bence değmez.Arkadaşlar şu sistemi almayı düşünüyorum nasıl sizce daha iyisi var midir?
Bu arada kasa 2. El olacak. Kasayla beraber 4000.
Aynı parçaları kendim topladım daha ucuza geldi. Sadece kasa yok topladığımda. Kasasız 3800 TL civarı tuttu. 2.El olduğunu da varsayarsak bence değmez.
Link atar mısın?
Alınmaz. Ekran kartı tek fanlı ve sorunlu SSD. Bir de sıfıra toplanıyor:
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Aerocool CS1102 500 W AE-CS1102-500 Fanlı ATX Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Aerocool CS1102 500 W AE-CS1102-500 Fanlı ATX Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Patriot Viper Steel 3200MHz DDR4 PVS48G320C6 Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Patriot Viper Steel 3200MHz DDR4 PVS48G320C6 Bellek arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Patriot Burst PBU240GS25SSDR 2.5” 240 GB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri
Patriot Burst PBU240GS25SSDR 2.5” 240 GB SATA 3 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.033,79 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
MSI H410M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI H410M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
4070 TL.
Hazır sistem olarak bu da var:
Pollux 3T-10 - Game Garaj
Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Babam internete güvenmiyor almam diyor alicaksan onu al diyor sizce ne yapmalıyımPollux 3T-10 | Game Garaj hocam ya garanti olarak şunu alın ya da şu arkadaşın topladığı sistemi alın kendi topladığınız sistem bu sistemlere göre yetersiz kalıyor. (Bütçe 4000'i geçmiş oluyor fakat 4000 TL'yi verecek adam 1 hafta bir şeyden kısıp 112 TL'yide biriktirir diye düşünüyorum.)
Anlamadım ? Yanlış anladınız sanırım. Yazıların üstüne tıklarsanız demek istediğimi anlayacaksınız.Komik değildi