4000 TL sistem toplama

Öyleyse hayırlı olsun. Ne oynamayı düşünüyorsunuz ona göre iyi / kötü diyebilirim.
LoL GTA 5 valorant yani ekran kartı tek fanli sıkıntı olur mu çift fan yaptırayım mi fiyat farkını göze alarak
Öyleyse hayırlı olsun. Ne oynamayı düşünüyorsunuz ona göre iyi / kötü diyebilirim.
Reis içimi rahatlattin herkes alma diodu sağol yarın alicam teşekkürler eğer seni kirdiysam affola

Ne demek ben teşekkür ederim. Kırılma söz konusu değil. Söylediğin oyunları oynatır. GTA V'i falan ultra da zor ama. Ekran kartı olarak seni idare eder gibime geliyor.

Ne demek ben teşekkür ederim. Kırılma söz konusu değil. Söylediğin oyunları oynatır. GTA V'i falan ultra da zor ama. Ekran kartı olarak seni idare eder gibime geliyor.
Pollux 3t 10 ile aynı performansı verir mi kral?
Sen cevap verirsin herşeyi için tşk ben yatıyorum iyi geceler Allah'a emanet ol

Pollux 3t 10 ile aynı performansı verir mi kral?

Sen cevap verirsin herşeyi için tşk ben yatıyorum iyi geceler Allah'a emanet ol
Normalde verir. Ama 2. el olduğunda performans değişir mi bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…