K KralGS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 3.984 8 Ekim 2016 #11 Silinen üye dedi: Adamla Dalga Geçmeyin Bir Düşünün Sizde Bilgisayardan Anlamıyordunuz Eskiden Ama Şimdi Her Şeyini Yerli Yerinde Biliyorsunuz . Bende Bilgisayar Toplamayı Düşünüyorum Ve Görüşlerinizi Benim Konumda'da Bekliyorum Genişletmek için tıkla... Arkadaşla dalga geçmiyoruz zaten, dalga geçtik gibi göründüyse özür dileriz. Konunun linkini atarsan sana yardım edebiliriz.
Silinen üye dedi: Adamla Dalga Geçmeyin Bir Düşünün Sizde Bilgisayardan Anlamıyordunuz Eskiden Ama Şimdi Her Şeyini Yerli Yerinde Biliyorsunuz . Bende Bilgisayar Toplamayı Düşünüyorum Ve Görüşlerinizi Benim Konumda'da Bekliyorum Genişletmek için tıkla... Arkadaşla dalga geçmiyoruz zaten, dalga geçtik gibi göründüyse özür dileriz. Konunun linkini atarsan sana yardım edebiliriz.
A ahmetoz37 Hectopat Katılım 11 Nisan 2016 Mesajlar 332 Yer İstanbul pendik 17 Ekim 2016 #12 Bilgisayar Meraklısı 99 dedi: Adamla Dalga Geçmeyin Bir Düşünün Sizde Bilgisayardan Anlamıyordunuz Eskiden Ama Şimdi Her Şeyini Yerli Yerinde Biliyorsunuz . Bende Bilgisayar Toplamayı Düşünüyorum Ve Görüşlerinizi Benim Konumda'da Bekliyorum Genişletmek için tıkla... Bilmiyorsa sorması gerekirdi gelişine parça almış arkadaş. Ayrıca niye dalga geçelim bizlik bir durum yok onun haline üzüldük parası boşa gitmiş.
Bilgisayar Meraklısı 99 dedi: Adamla Dalga Geçmeyin Bir Düşünün Sizde Bilgisayardan Anlamıyordunuz Eskiden Ama Şimdi Her Şeyini Yerli Yerinde Biliyorsunuz . Bende Bilgisayar Toplamayı Düşünüyorum Ve Görüşlerinizi Benim Konumda'da Bekliyorum Genişletmek için tıkla... Bilmiyorsa sorması gerekirdi gelişine parça almış arkadaş. Ayrıca niye dalga geçelim bizlik bir durum yok onun haline üzüldük parası boşa gitmiş.