Batucan 500 Hectopat Katılım 26 Ekim 2016 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2017 #31 JohnMacTavish dedi: Bu kartlar çok tutulduğu için çok sattı. Benim attığım modeli alın o zaman. Genişletmek için tıkla... Yeniden stoğa girermi?
JohnMacTavish dedi: Bu kartlar çok tutulduğu için çok sattı. Benim attığım modeli alın o zaman. Genişletmek için tıkla... Yeniden stoğa girermi?
JohnMacTavish Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2016 Mesajlar 3.044 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2017 #32 Evet girer. Ama, Sapphire AMD anlaşmalı bir firma. Onu da tercih edebilirsiniz.
Batucan 500 Hectopat Katılım 26 Ekim 2016 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2017 #33 JohnMacTavish dedi: Evet girer. Ama, Sapphire AMD anlaşmalı bir firma. Onu da tercih edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Abi Nvidia mı daha çok kullanılıyor yoksa AMD mi?
JohnMacTavish dedi: Evet girer. Ama, Sapphire AMD anlaşmalı bir firma. Onu da tercih edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Abi Nvidia mı daha çok kullanılıyor yoksa AMD mi?
JohnMacTavish Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2016 Mesajlar 3.044 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2017 #34 O konuyu bilmiyorum. Performans diyorsan 1300 TL'ye kadar AMD en iyisi. Sonra NVidia geliyor. Ama sana önerdiğini kart, 1070'e rakip.
O konuyu bilmiyorum. Performans diyorsan 1300 TL'ye kadar AMD en iyisi. Sonra NVidia geliyor. Ama sana önerdiğini kart, 1070'e rakip.
Batucan 500 Hectopat Katılım 26 Ekim 2016 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2017 #35 JohnMacTavish dedi: O konuyu bilmiyorum. Performans diyorsan 1300 TL'ye kadar AMD en iyisi. Sonra NVidia geliyor. Ama sana önerdiğini kart, 1070'e rakip. Genişletmek için tıkla... Tamam değerli abim saol.
JohnMacTavish dedi: O konuyu bilmiyorum. Performans diyorsan 1300 TL'ye kadar AMD en iyisi. Sonra NVidia geliyor. Ama sana önerdiğini kart, 1070'e rakip. Genişletmek için tıkla... Tamam değerli abim saol.
JohnMacTavish Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2016 Mesajlar 3.044 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2017 #36 Ne demek. Sistemi ne zaman alacaksınız? Ayrıca, aklınıza takılan bir yer varsa sorabilirsiniz.
Batucan 500 Hectopat Katılım 26 Ekim 2016 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2017 #37 JohnMacTavish dedi: Ne demek. Sistemi ne zaman alacaksınız? Ayrıca, aklınıza takılan bir yer varsa sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben sistemi bu yazın sonunda toplamayı düşünüyorum, ama takıntılı birisi olarak çok kararsız kalıyorum.
JohnMacTavish dedi: Ne demek. Sistemi ne zaman alacaksınız? Ayrıca, aklınıza takılan bir yer varsa sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben sistemi bu yazın sonunda toplamayı düşünüyorum, ama takıntılı birisi olarak çok kararsız kalıyorum.
JohnMacTavish Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2016 Mesajlar 3.044 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2017 #38 Sınavlar bu ay sonu bitiyor. Yaz sonunu beklemeye gerek yok diye düşünüyorum.
Batucan 500 Hectopat Katılım 26 Ekim 2016 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2017 #39 JohnMacTavish dedi: Sınavlar bu ay sonu bitiyor. Yaz sonunu beklemeye gerek yok diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yazın çalışıp para biriktireceğim.
JohnMacTavish dedi: Sınavlar bu ay sonu bitiyor. Yaz sonunu beklemeye gerek yok diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yazın çalışıp para biriktireceğim.
JohnMacTavish Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2016 Mesajlar 3.044 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2017 #40 Pekala. Sistem hayırlı olsun. Sistemi alınca fotoğrafları ve oyun testlerini bekliyoruz