4000 TL Sistem Toplama

• Neden kesinlikle Ryzen istemiyorsun?
  • Intel ve Vatan istemenin sebebi nedir?
  • Burada sana öneri yapan kişilerin fikirlerini hiçe sayacaksan hiç öneri almaman daha iyi olur. Şimdi dersin Ryzen önerdiler diye kızdım ama 8. Nesili bekleyebilirsin diyen kişiyi neden tersliyorsun?

Arkadaşlar şu ileride çoklu çekirdek, ileride Vulkan, ileride DX 12 laflarını bıraksak mı ki? O ileri gelene kadar GTX 1080'ler i7 7.nesiller orta bütçe haline gelecek. Şimdiki kartlar zaten gözden düşmüş olacak. Ev araba almıyorsunuz. İleriye yatırım yapmıyorsunuz bana kalırsa. Konuya gelirsek de, arkadaş Ryzen istemiyorum demiş. Çıkıp hede hödö yapmak yerine bak şu şu sebeple daha iyi bi düşün denebilir ya da direkt Intel önerilebilir. Forum artık Amdpath yapsın ya da ismini ona doğru gidiyor. Vatan konusuna gelirsek, gidip oraya o kadar fazla para bayılmanızı doğru bulmuyorum. Dediğiniz sitelerin hepsinden de sorunsuz alışverişim oldu. Gidip size saçma önerilerle aklınızı karıştırmalarına da müsaade etmeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Öncelikle alacağın sistem şimdiden hayırlı olsun.
  • Sinerji, Teknobiyotik gibi sitelerle nadir olsa da sorun yaşanabilir ancak garantinin olmaması gibi bir durum yoktur. Öyle bir şey olsa burada önerilmez, yasaklanır.
  • Ryzen'a karşı ön yargını kırmanı öneririm forumda ki arkadaşlar fiyat performans ürünleri önermektedir, emin ol Intel F/P olsa onu önerirler. Zamanında forumda F/P olan G4560'la çok öneri yapıldı ancak Intel üretimini durdurdu.
  • İleriye yatırım yapmak isteyeceğinizden eminim artık Intel bile çoklu çekirdeğe geçecekken uygulamaların çoklu çekirdeğe göre optimize olacağını öngörememek saçma olur.

Intel 8. Nesilde daha fazla çekirdek ile geliyorken neden hala tek çekirdek zırvası yapıyorsunuz onu almadım... Eğer oyunlar tek çekirdeğe bakıyor diyorsanız yanılıyorsunuz şimdi bile Ryzen işlemciler Intel işlemcileri geçiyor...

Bir saniye NE? Hiçbir Ryzen, İntel işlemcileri geçememiş mi? Hiç güleceğim yoktu, şu anki i5 6500'ler, 7500'ler bile GTX 1060'da %80-90 CPU kullanımına sahip. Videoları nerenle izliyorsun bilmiyorum ama Ryzen 5 1400 bile 1080p'de GTX 1070'e darboğaz yapmıyor, kullanım da düşük seviyelerde.

Evet, maalesef bu devirde HÂLÂ İntel'i savunup/önerenler dar görüşlü oluyor, uçuk bir fanboy oluyor. Biz forum olarak, fanboyluk değil gerçeklerin savunuculuğunu yaparız. He, ısrarla aksini iddiaa ediyorsa da buyrun sağ üstte kırmızı bir şey var, basın geçin!

Buyrun bu da testler...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

HDD veya SSD yok sistemde koymayı unutmuşsun.
Onun dışında uyumlu olmuş.
Ama HDD veya SSD koyduğunda bütçeni aşacak dolayısıyla, ya Vatan'dan almayacaksın ya da parçalardan kısacaksın.

2015 Yılından beri bu forumun troll olmadığını savunmuştum hep. Ama sizin gibi insanlar yüzünden artık fikrim biraz değişti. Kardeşim Ryzen istemiyorum diyorum özellikle inadına Ryzen yazıyorsunuz. Benim konumda herkes puan kasmaya mesaj kasmaya geliyor. Ayrıca ben burada yardım almaya çalıştıkça bana bi küfür etmediği kalan AMD FANBOYLARI yüzünden sinirleniyorum bana inadına Ryzen derseniz tabiki de terslerim. Özellikle @Mr Ragnot denen şahsiyet AMD FANBOYUDUR. Ben Intel fanboyu değilim i5 işlemcileri düşünürken ve Ryzen'in 1500 yani i5'e rakip olan modelini konuşurken bana gelip i7 işlemcileri karşılaştırmayın. Kısa ve net ben cevabımı aldım INTEL i5 işlemcisinde gözle görülür bi farkla AMD'yi sollamıştır hadi eyvallah. Ne AMD'ymiş arkadaş çöp işlemci öneriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…