4000 TL sistem toplama

zet1122

Hectopat
Daha fazla  
4000 lira ile Vatan Bilgisayardan oyun odaklı bir bilgisayar toplayabilecek arkadaşların yardımına ihtiyacım var. AOC 24" G2460PF 1ms 144Hz Full HD HDMI DVI DP FreeSync GAMING MONİTÖR monitör olarak bu monitörü almayı düşünüyorum. Çünkü yoğun olarak CS:GO oynuyorum ve 144 Hz almak istiyorum. Ekran olarak da tavsiyelerinize açığım ama daha önemlisi bir kasa toplamanıza ihtiyacım var. Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

Şunu belirtmeyi unuttum monitör 4000 liraya dahil değil. 4000 lira sadece kasa için ayrılmış bakiye ve vatandan toplarsanız sevinirim. Eğer sinerjiden falan olacaksa 3750 civarına düşürmenizi isteyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim. Herhangi bir yeni sistem yada bu sistem üzerindeki değişikliğe açığım 1-2 gün içerisinde burda kararlaştırdığımız sistemi alacağım.

Bence iyi olmuş. Beğenmezsen kasayla oynayabilirsin. Onun haricinde dikkatimi çeken bir şey olmadı.

Bence iyi olmuş. Beğenmezsen kasaya el atabilirsin. Onun haricinde dikkatimi çeken bir şey olmadı.

Bahsettiğin ekran kartı şuan o sitede yok. Yada ben seçemedim. Başka herhangi bir değişiklik yada ekleme yapmak isteyen var mı ? 1 Gün uyarı aldığım için geç cevap verebildim

Sistemi hemen toplayacak mısın? Eğer yaptığın sisteme 2 yıl içinde upgrade yapmayacaksan ( işlemci değişikliği ) intel tarafından bir sistem toplayalım ve ryzen ile performans karşılaştırması yapalım.

Bir karar verdikten sonra direk siparişi vercem herşey hazır. Şimdiye kadarki bilgisayarlarımda hiç upgrade yapmadım aldığım gibi kullandım buda büyük ihtimal öyle olacak. Her türlü sisteme açığım şuan amd ekran kartlı bir sistem olması almayı düşündüğüm monitörde freesync teknolojisini kullanmamı sağlayacak ama ne kadar önemli bilmiyorum. Önerdiğin monitörü gördüm ama diğeri AOC daha ağır basıyor. Her sisteme ve her görüşe açığım şuan. Takipteyim yardımlarınızı bekliyorum

Upgrade yapmayacaksan intel topla derim. Oyun performansında intel o kadar güçlü ki ryzen tarafını tokatlıyor diyebiliriz. Güçlü bir intel işlemci ile sistem toplamayı deneyeyim.

İmkanın varsa monitörü almadan önce alacağın monitörü mağazaya gidip incele. Viewsonic alıcaktım ancak monitörü gördükten sonra vazgeçtim. Oradaki tüm monitörleri incele yararı dokunucaktır. FreeSync teknolojisine gelince az da olsa fark ediyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…