4000 TL sistem toplama

SSD'siz sistem alma. Zamanım yok ama şöyle bir sistem satın al.
- GTX 1060 6 GB, RX 580 8 GB
- P300 1 TB
- 850 Evo 250 GB
- Akasa Venom LX 600W
- İ5 8400
- MSI Z370-A Pro
- 8 GB RAM

Teşekkür ederim. Yalnız bu i5 8400 neden hiçbir sitelerde yok sinerji ve teknobiyotikte yok

Bilemiyorum... Sayfayı yenileyin mesajımı güncelledim dikkatlice bir okuyun sonra anlamadığınız yer olursa bana anlatın, sorun bende size cevaplayayım.

peki tahminen kaç günde geliyor bu konuda bir bilgi bulamadım

En fazla 1 ayda gelir, ortalama 15-20 gün. Bende ekran kartımı amazondan alacağım ama amazondan daha önce hiç alışveriş yapmadım bu yüzden detaylı bilgi veremiyorum bu rakamlar değişebilir belki de 10 günde gelir...

Benim yazdığım sistemi alacak mısınız? Eğer bazı parçaları da amazondan alırsanız toplam olarak 3000-3100TL tutar ve o 900-1000TL'lik farkla daha başka şeyler alabilirsiniz.

düşününce mantıklı amazondan almak ama daha önce hiç böyle bir tecrübe edinmediğim için amazondan alacağımı pek sanmıyorum. Ama sistemi değerlendireceğim

Bence biraz araştırın amazonu eğer bilmiyorsanız ben şu 1 aydır amazonu araştırıyorum ve hiç memnun olmayan kazıklanan birini görmedim. Kesinlikle para iadesinde sorun çıkarmıyorlar ve çok ucuza geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…