4000 TL Sistem Toplama

PanigaleS

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bu yaz çalışıp sistem toplamayı düşünüyorum. Monitörle beraber 4000 TL ediyor. Alacağım parçalar nasıl?
  • Anakart: Asus Prime B350M-K
  • İşlemci: AMD Ryzen 3 1300X
  • Ekran Kartı: MSI GTX 1050 ti Gaming X
  • RAM: Kingston 8GB HyperX Predator Black 3000 MHz
  • HDD: WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB
  • Kasa: Corsair Carbide Serisi CHAMP/SPEC-01 80PLUS 600W Kırmızı Fanlı MidT ATX
Monitör için bana 600-700 TL civarında bir monitör önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Topladığınız sistem gayet şık ve uyumlu. Alacağınız belleğin 16 GB'liğini Asus B350M-A anakartta sorunsuz kullanıyorum. Hiç bir sıkıntı yok. SSD de ekleseniz tam olurdu.

Benim teyzem almanyada yaşıyor, bu yaz buraya gelecek. Burdan 1050ti almak yerine ordan RX 570 istesem nasıl olur acaba?

Topladığınız sistem gayet şık ve uyumlu. Alacağınız belleğin 16 GB'liğini Asus B350M-A anakartta sorunsuz kullanıyorum. Hiç bir sıkıntı yok. SSD de ekleseniz tam olurdu.
SSD yi ilerleyen zamanda takmayı düşünüyorum.

Benim teyzem almanyada yaşıyor, bu yaz buraya gelecek. Burdan 1050ti almak yerine ordan RX 570 istesem nasıl olur acaba?
Parasını sen vereceksen doğru bir seçim olmayacaktır. Ancak hediye olarak gelecekse hiç yoktan iyidir. En kötü kullandıktan sonra beğenmezseniz bile satıp daha farklı ekran kartı alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı