4000 TL sistem toplama

AcayipHerif

Decapat
Arkadaşlar selamlar. Fiyat performans bir sistem toplamak istiyorum. Elimde monitör, mouse, klavye, SSD, HDD bulunmakta. Yeni nesil anakart ve işlemciler hakkında pek bilgi sahibi değilim. Bu konuda fikir öneri ve yardımlarınızı bekliyorum. Sistem için ayırmış olduğum bütçe 4000 TL'dir. Saygılarımla...

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle hazır bir sistem önerisi yapabilirim;

BOOST-MAA/R5 2600/MSI RX 580 ARMOR 8G OC/8GB DDR4/1TB Disk/Gaming Bilgisayar | ITOPYA

O.C yapmayı düşünüyorsan anakartı B350'ye yükseltebilirsin sağ taraftan. Birde PSU biraz düşündürüyor açıkçası ama 4.000 TL'ye R5 2600 ve RX 580 8GB var çok iyi bir fırsat, eğer 4.200 - 4.300 TL'ye çıkarım dersen PSU daha kaliteli bir sistem bulabiliriz.
İlgin için çok teşekkür ederim. Maksimum 5000 TL' ye kadar esnetebilirim. Göndermiş olduğun sistemi inceledim lakin daha önce hiç nvidia' dan şaşmadım(Rx tarafında baya cahilim kısaca :) ). Mümkün olduğu kadar geleceğe dönük bir sistem istiyorum.

İlgin için çok teşekkür ederim. Maksimum 5000 TL' ye kadar esnetebilirim. Göndermiş olduğun sistemi inceledim lakin daha önce hiç nvidia' dan şaşmadım(Rx tarafında baya cahilim kısaca :) ). Mümkün olduğu kadar geleceğe dönük bir sistem istiyorum.
O zaman şöyle hazır bir sistem önerisi daha yapayım. :)

DH-A1/Ryzen 5 2600/MSI RX580 Armor OC 8GB/8GB DDR4 RGB RAM/1TB Disk/Gaming Bilgisayar | ITOPYA

Bu sistemde sağ taraftan Ram kısmında Ram'i GSKILL 16GB(2X8GB) 3000Mhz Ram'ini, Güç kaynağı kısmından ise CORSAIR VS650 650W 80PLUS güç kaynağını seçin, SSD kısmında Adata 120GB SU650 modelini seçin ve 4.973 TL tutuyor.

16GB Ram, R5 2600'ün 6 çekirdek ve 12 thread gücü, RX 580'nin 8GB VRAM kapasitesi sayesinde uzun süre götürecek bir bilgisayar olur. Tabi ben hazır sistem önerdim belki bazı arkadaşlar tek tek farklı sitelerden toplayarak daha iyi bir sistem dizebilir ama aşağı yukarı böyle bir sistem olur yani RX 580 olmazda belki 590 koyulabilir yada işlemci R5 2600X veya 250GB'lık bir SSD olabilir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı