4000 TL sistem

Tabii ki işlemci ne kadar soğuk o kadar iyi. Bu soğutucu 90 ₺ ise kaçırılmaması lazım. Ama OC için yeterli olacağını sanmam.

90 tl lik soğutucu bile bu kadar fark oluşturuyorsa siz düşünün bir sıvı soğutma ile arasında farkı. Bu benim koyduğum iyi bir soğutucu o.c da yapılır fakat çok aşırı üst seviye bir o.c için zaten sıvı soğutma veya deepcool captain 2, noctua d-14, d-15 , akasa venom, be quiet dark rock 3 pro gibi ağır soğutucular kullanılır. Skylake işlemciler ağır soğutucular altında zarar görüyor. Noctua d-14 falan takılmaz yani. Arkadaşın aşırı bir o.c yapmasına gerek durumu yok zaten. Onu mutlu edecek seviyede o.c potansiyeli var zaten bu soğutmayla.

Ben de bir cümleyi 4-5. Denemede anlatabilenlere gayet anlayışlıyım. :)

Şimdi size bir çok ters bir laf söylerim de gücünüze gider. Benim sistemde siz gpu fanı gördünüz mü?? Hayır, arkadaşın sisteminde soğtucu yok ve stok fanla kullanma diyorum arkadaş da i5 6600 var yani o.c edemeyecek. Ek 2 yorumda yazdım size HALA ANLAMADIYSANIZ DEMEK Kİ SORUN BENDE DEĞİL. ANLATAMAMAKTA HİÇ DEĞİL. Ben sizden kibarca özür dilemişken gelip laf sokma çabasının hiçbir anlamı yok hatamı anlayıp özür diledim. Uzatmayın.

Şimdi size bir çok ters bir laf söylerim de gücünüze gider. Benim sistemde siz gpu fanı gördünüz mü?? Hayır, arkadaşın sisteminde soğtucu yok ve stok fanla kullanma diyorum arkadaş da i5 6600 var yani o.c edemeyecek. Ek 2 yorumda yazdım size HALA ANLAMADIYSANIZ DEMEK Kİ SORUN BENDE DEĞİL. ANLATAMAMAKTA HİÇ DEĞİL. Ben sizden kibarca özür dilemişken gelip laf sokma çabasının hiçbir anlamı yok hatamı anlayıp özür diledim. Uzatmayın.

Siz ekran kartı stok fan ile olur mu? Diyorsunuz. Ama açıklamada bana işlemci fanından bahsediyorsunuz. Sizinle muattap olmayacağımı belirtiyorum. Kalın sağlıcakla.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı