İ5 6600 Overclock olmayan bir işlemci o yüzden Z170 anakart almak gereksiz. Anakartı H170 yapabilirsin veya işlemciyi İ5 6600K yap ama bu sefer ekstra soğutucu almalısın. Onun haricinde bir sıkıntı yok.
İ5 6600 Overclock olmayan bir işlemci o yüzden Z170 anakart almak gereksiz. Anakartı H170 yapabilirsin veya işlemciyi İ5 6600K yap ama bu sefer ekstra soğutucu almalısın. Onun haricinde bir sıkıntı yok.
Hocam Z170 anakartlar daha çok özellikli ve daha performanslı diye Z170 anakart alıyorum. sizcede daha mantıklı değil mi? Eğer yanlış biliyorsam kaliteli bir H170 anakart önerir misiniz?
Hocam birde biraz daha bekleyip Nvidia nın Pascal ekran kartlarını almayı düşünüyorum Nisan'a kadar o ara AMD Zen çıkacak sizce İntel yerine onu mu tercih etsem?
Arkadaşlar sistemi değiştirdim bu hale getirdim sizce nasıl?
Tek bir sorum var sizce Asus Z170A - Asus Z170 Pro Gaming- Msi Z170A Gaming Pro-Msi Z170 M5 arasından hangi anakart?
Kasa olarak onu alma, pişman eder. Corsair 100R tavsiye ederim, inventus'ta bulabilirsin. PSU olarak da Aerocool KCAS 600W ya da Corsair CX600 alsan daha iyi.
Kasa olarak onu alma, pişman eder. Corsair 100R tavsiye ederim, inventus'ta bulabilirsin. PSU olarak da Aerocool KCAS 600W ya da Corsair CX600 alsan daha iyi.