4000 TL soundbar önerisi

Bütçe
4000 TL - 5000 TL

Arkhâlis

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GALAX RTX 4070 12 GB - R7 7800X3D - 16 GB DDR5 RAM - Samsung 980 Pro 1 TB PCIE 4.0 M.2 SSD - Darmoshark M3S Wireless Mouse - Aula F75 Keyboard - Razer Blackshark V2 Pro Headset - Samsung Odyssey G65B 2k 240 Hz 27" - Monster Aryond A24 FHD 144 Hz 24"
Meslek
Grafik Tasarımcı
Arkadaşlar selam, 4000 TL bütçem var tabii duruma göre bu 5000 bandına çıkarabilirim. Bilgisayarımda oyun oynarken film izlerken veya müzik dinlerken kullanabileceğim fiyatına göre performans sağlayacak bir soundbar arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam, 4000 TL bütçem var tabii duruma göre bu 5000 bandına çıkarabilirim. Bilgisayarımda oyun oynarken film izlerken veya müzik dinlerken kullanabileceğim fiyatına göre performans sağlayacak bir soundbar arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Eğer soundbar şart değilse ve bütçe biraz daha artarsa, çok çok daha kaliteli olan referans monitörleri önerebilirim. Fakat soundbar şart ise soundbar bakayım hocam.

Eğer soundbar şart değilse ve bütçe biraz daha artarsa, çok çok daha kaliteli olan referans monitörleri önerebilirim. Fakat soundbar şart ise soundbar bakayım hocam.
Hocam referans monitör için bir yerim yok malesef ama boyutları çok büyük değilse değerlendirebilirim.

Bunu kullanıyorum monitörün altında. Anakarta optik kablo ile bağlı bu yüzden sıfır ses gecikmeli çalışıyor. Bassları gayet güzel oyunda/muzik performansı şahane fiyatına göre.

Bunu kullanıyorum monitörün altında. Anakarta optik kablo ile bağlı bu yüzden sıfır ses gecikmeli çalışıyor. Bassları gayet güzel oyunda/muzik performansı şahane fiyatına göre.
Benimde aklımda bu vardı.
Amazon.com.tr boyutları oldukça küçük ve 12 taksite kadar alınabiliyor. Bence çok daha mantıklı.
Evet bu daa mantıklıymış

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı