SuiCast Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 2.741 Makaleler 1 Çözümler 4 21 Haziran 2023 #1 Kardeşim için PUBG oynatabilecek F/P bir tablet arıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2023
5 543896 Decapat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 257 22 Haziran 2023 #2 SuiCast dedi: Kardeşim için PUBG oynatabilecek F/P bir tablet arıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu fiyata iPad kaldı mı bilmiyorum ama çok kaliteli bişey alamazsın diye düşünüyorum. Eğer 2.el İpad bulursan kesinlikle değerlendirmelisin.
SuiCast dedi: Kardeşim için PUBG oynatabilecek F/P bir tablet arıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu fiyata iPad kaldı mı bilmiyorum ama çok kaliteli bişey alamazsın diye düşünüyorum. Eğer 2.el İpad bulursan kesinlikle değerlendirmelisin.
Satanachia Decipat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 1.056 Makaleler 1 Yer Alanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Social Media Marketing 22 Haziran 2023 #3 Bütçeyi biraz arttırarak ikinci el İpad 8. nesil alabilirsin fakat oyun konusunda üst düzey bir performans beklemeyin.
Bütçeyi biraz arttırarak ikinci el İpad 8. nesil alabilirsin fakat oyun konusunda üst düzey bir performans beklemeyin.