Gigabyte 480 GB GP-GSTFS31480GNTD 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
FSP HYDRO K 500 SERİSİ 80PLUS BRONZE 500W GÜÇ KAYNAĞI en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
PCHOCASI tarafından hazırlanan GG2 isimli bu hazır gaming sistem sizlere GIGABYTE GTX 1650 OC 4GB ekran kartı ile sunuluyor. GTX 1650 ekran kartı AMD'nin 1.nesil Ryzen 5 1600 işlemcili ile uyumlu bir şekilde çalışarak sizlere fiyat performans odaklı bir bilgisayar sunmamızı sağlıyor. Üstelik...
Sadece online oyunları oynayacaksa Ryzen 5 Apu sistem toplanabilir. Ben kasa hariç 3000tl'ye toplamıştım şu an dolardan dolayı artmış olabilir. Onun haricinde biraz daha para koyup 5000tl'ye çok daha güzel sistemler toplanabilir.
Hocam SSD kronik sorunlu, işlemci linki yanlış ve daha iyi bir kasa alınabilir. Ayrıca RX serisi kartları sorunlarından dolayı önermem. Bu bütçeye 1650 Super nasıl sığdırdım ben bile inanamıyorum.