4000 TL TV önerisi

Jeswia

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 4 bin lira civarında bir televizyon almak istiyorum. Kendinden uydu alıcılı, Netflix, YouTube gibi platformları hızlı ve sorunsuz şekilde kullanabileceğim, ekranı da yeteri kadar büyük ve geniş bir televizyon öneriniz var mı? Renkleri canlı göstersin, kanalları ve hoparlör sistemi kaliteli olsun. Bütçe 5-5.5K'ya kadar zorlanabilir. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 4 bin lira civarında bir televizyon almak istiyorum. Kendinden uydu alıcılı, Netflix, YouTube gibi platformları hızlı ve sorunsuz şekilde kullanabileceğim, ekranı da yeteri kadar büyük ve geniş bir televizyon öneriniz var mı? Renkleri canlı göstersin, kanalları ve hoparlör sistemi kaliteli olsun. Bütçe 5-5.5K'ya kadar zorlanabilir. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Link

Markayı herkes bilmeyebilir Türkiye'de yeni satışına başladılar televizyonlarının dünyaca ünlü bir markadır.

Ayrıca Vestel'in cihazları da alınabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı