A Alim Arslan Kaya Decapat Katılım 16 Mart 2019 Mesajlar 99 9 Mayıs 2019 #1 Yeni bir monitör almak istiyorum. Üç monitör var ve ben ultrawide monitöre geçmek istiyorum, linkleri bırakacağım. Hangisini önerirsiniz? HDR oyunda çok etkili oluyor mu? Monitör www.samsung.com/tr/monitors/c34h89/ Monitör www.samsung.com/tr/monitors/c27hg70/ Monitör www.samsung.com/tr/business-monitors/c24fg73/ ( bu monitörü alırsam iki tane alacağım ) Varsa ortalama dört bin TL'yi geçmeyecek şekilde öneri verebilirsiniz. Öncelik Freesync 2. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mayıs 2019
Yeni bir monitör almak istiyorum. Üç monitör var ve ben ultrawide monitöre geçmek istiyorum, linkleri bırakacağım. Hangisini önerirsiniz? HDR oyunda çok etkili oluyor mu? Monitör www.samsung.com/tr/monitors/c34h89/ Monitör www.samsung.com/tr/monitors/c27hg70/ Monitör www.samsung.com/tr/business-monitors/c24fg73/ ( bu monitörü alırsam iki tane alacağım ) Varsa ortalama dört bin TL'yi geçmeyecek şekilde öneri verebilirsiniz. Öncelik Freesync 2.