4000 TL VA veya IPS monitör önerisi

Darbe gormusse geri iade edebilirim diye düşünüyorum.
İlk satıcıyla iletişime geçersiniz, bir sıkıntısı var mıymış diye. Satın aldıktan sonra da kendiniz test edersiniz. Ölü piksel var mı IPS Glow ne kadar oluyor diye. Bir problem yoksa kullanırsınız varsa iade hakkınız bulunuyor zaten. Gelen ürüne siz zarar vermeyin, yeterli.

teşhir ürün yanılmıyorsam açılmış ve rafta kullanılmış oluyor değil mi? tam olarak ne gibi zararı olabilir ?

Hocam ghosting veya ips glow gibi sıkıntılarla karsilastiniz mi?
Hocam bana ürün jelatinli olarak geldi.Teşhir ürünü diye jelatinleri sökülmüş falan değil sıfır gibi ürün. Adınıza faturalı yolluyorlar. IPS glow bildiğiniz yok. Çok başarılı bir paneli var gerçekten. Bana gelen monitör 6 saat kadar kullanılmış ayarlarda gözüküyor, yani gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Darbe gormusse geri iade edebilirim diye düşünüyorum.
Gitti gidiyor da 3 gün test süreci var zaten içiniz rahat olsun.
Hocam senin iade işi ne oldu halledebildin mi ?
İade etmek yerine değişim olarak istedim, satıcı hiç sorgulamadan ölü piksel sizi rahatsız ediyorsa gönderin yenisini yollarım dedi. Salı günü yenisi elimde olacak.
Ek olarak panelde ghosting sıfır.

ram
Hocam bana ürün jelatinli olarak geldi.Teşhir ürünü diye jelatinleri sökülmüş falan değil sıfır gibi ürün. Adınıza faturalı yolluyorlar. IPS glow bildiğiniz yok. Çok başarılı bir paneli var gerçekten. Bana gelen monitör 6 saat kadar kullanılmış ayarlarda gözüküyor, yani gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Gitti gidiyor da 3 gün test süreci var zaten içiniz rahat olsun.

İade etmek yerine değişim olarak istedim, satıcı hiç sorgulamadan ölü piksel sizi rahatsız ediyorsa gönderin yenisini yollarım dedi. Salı günü yenisi elimde olacak.
Ek olarak panelde ghosting sıfır.
tamamdır hocam sağolun hayırlısıyla bu akşam alacağım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı