4000 TL Webcam ve mikrofon önerisi

Bütçe
3000 - 4000

kritvkras

Hectopat
Daha fazla  
3-4 bin TL arası kaliteli webcam ve kamera önerebilecek var mı? YouTube oyun videoları için almayı düşünüyorum.

Webcam'den her ne kadar emin olamasamda fiyat bandında en iyisi çünkü bu işin elzem markası cidden Logitech fakat Logitech en kötü 2500 1080p olanlar. ASUS C3 kötünün iyisi diyebiliriz fiyat bandında mikrofon içinse ses kalitesi Razer Seiren Xden bir tık iyi Seiren X de üzmez hala ben de var ve sesi güzel endişe olmasın.

Webcam'den her ne kadar emin olamasamda fiyat bandında en iyisi çünkü bu işin elzem markası cidden Logitech fakat Logitech en kötü 2500 1080p olanlar. ASUS C3 kötünün iyisi diyebiliriz fiyat bandında mikrofon içinse ses kalitesi Razer Seiren xden bir tık iyi Seiren X de üzmez hala ben de var ve sesi güzel endişe olmasın.

Hocam kamera 30 FPS diyor öyle olması sıkıntı olmaz mı almışken kaliteli bir şey almak istiyorum mikrofon konusunda hiçbir fikrim yok sen güveniyorsan aldım listeme teşekkür ederim.

Hocam kamera 30 FPS diyor öyle olması sıkıntı olmaz mı almışken kaliteli bir şey almak istiyorum mikrofon konusunda hiçbir fikrim yok sen güveniyorsan aldım listeme teşekkür ederim.
Hocam yok hani yok cidden webcam yok piyasada 2000 binlik kaliteli bir şey diyim o da yok 0 c920 pro bile 2600 hepsiburada da ama bu webcam fiyat bandında en iyisi yani bütçeyi arttırman lazım ya mikrofondan kısıcan ya da webcamden

Hocam yok hani yok cidden webcam yok piyasada 2000 binlik kaliteli bir şey diyeyim o da yok 0 C920 Pro bile 2600 Hepsiburada'da ama bu webcam fiyat bandında en iyisi yani bütçeyi arttırman lazım ya mikrofondan kısıcan ya da webcamden.

Bütçeyi arttırabilirim hocam kaliteli olsun da.

Bütçeyi arttırabilirim hocam kaliteli olsun da.
O zaman c920 hd pro 2600 (bu webcam tarihin en iyisi ve tahtan inmiyor) 4k kameralar hariç. Bide bu önerdiğim mikrofon iyi hyper x solocast de var muadildir hocam bi ikisini test et. Kararını ver hayırlı olsun

O zaman C920 HD Pro 2600 (bu webcam tarihin en iyisi ve tahtan inmiyor) 4K kameralar hariç. Bir de bu önerdiğim mikrofon iyi HyperX Solocast de var muadildir hocam bir ikisini test et. Kararını ver hayırlı olsun.

Muadili ise hangisi daha ucuzsa onu alayım. Kamera olarak da C920'yi kovalayayım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı